Leeuwarder nieuws

Politie stopt onderzoek naar melding verdwenen vondeling bij Wolvega

Politie stopt onderzoek naar melding verdwenen vondeling bij Wolvega

WOLVEGA, 23 september  – De politie doet geen verder actief onderzoek meer naar de melding van de gevonden baby. Uit het ingestelde onderzoek zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen die de melding bevestigen.


Aanleiding
Op zaterdag 4 september werd bij de politie gemeld dat een minderjarige inwoonster van Wolvega in de berm van de Steenwijkerweg een baby had gevonden. Toen ze met de baby op het fietspad stond was er een vrouw, die daar ook fietste, bij haar gekomen. Deze vrouw had de baby van haar overgenomen om naar de politie te brengen. Bij de politie heeft zich nooit een vrouw gemeld.


Onderzoek
Door de politie is uitgebreid onderzoek verricht. Er zijn getuigen gehoord, er is een buurtonderzoek ingesteld en op de vindplaats van de baby is sporenonderzoek gedaan. Ook zijn er in de media getuigen oproepen gedaan. Deze activiteiten hebben er niet toe geleid dat de verblijfplaats van de baby bekend is geworden of dat de melding is bevestigd.

Gesprek
Rechercheurs van het team hebben de meldster en haar ouders op de hoogte gebracht. Mochten er nieuwe aanwijzingen binnenkomen dan wordt de zaak opnieuw bekeken.

Bron: politie Fryslân23-9-2010 09:52 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws