Leeuwarder nieuws

Fries PVV-Statenlid Otto van der Galiën stemt wellicht voor SGP

Fries PVV-Statenlid Otto van der Galiën stemt wellicht voor SGP

25 maart 2011 - De PVV is niet per definitie zeker van de stem van het Friese Statenlid Otto van der Galiën bij de eerste Kamerverkiezingen. Dat zegt de politicus in een interview met Perspex, het blad van ChristenUnie-jongeren PerspectieF.


Het is mogelijk dat Van der Galiën  stemt op de SGP. Daarvoor moet hij zich verdiepen in de verkiezingsprogramma's. “In Noord-Holland was niet zo lang geleden een CDA'er, die voor de Eerste Kamerverkiezingen op de SGP stemde, om zo het christelijke geluid in de Senaat te verstevigen. Zoiets is binnen de PVV ook mogelijk,” zegt de nummer twee van de PVV Fryslân fractie.

 

Otto van der Galiën zat tussen 2003 en 2007 ook al in de Staten van Fryslân. Toen nam hij als SGP’er een zetel in namens de gezamenlijke fractie van ChristenUnie/SGP.

 

Bron en hele interview: Perspex

25-3-2011 16:23 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws