Nachtestafette jongeren van Leeuwarden naar Enschede 3FMSeriousRequest

Leeuwarder nieuws

Nachtestafette jongeren van Leeuwarden naar Enschede 3FMSeriousRequest

LEEUWARDEN, december 2012 - Een groep van 40 jongeren uit Leeuwarden en Enschede loopt in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 december ruim 160 kilometer, in estafetteformatie, van Leeuwarden naar Enschede. Doel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen tegen babysterfte, het Glazen Huis-thema van dit jaar.


Route Leeuwarden
Alle lopers vertrekken gezamenlijk via het Wilhelminaplein (waar in 2013 het Glazen Huis staat), naar de Prins Hendrikstraat, Stationsweg, Schrans, Verlengde Schrans richting Shell Express aan de Oostergoweg. Vanaf hier vervolgt een deel van de renners de rest van de route. De overige lopers stappen in de pendelbus en lossen na 10 kilometer de groep renners af, zoals bij een echte estafette.

De lopers hebben allemaal zelf sponsoren gezocht. Burgemeester Ferd Crone geeft de lopers nog een bijzonder estafette stokje mee in de vorm van een cheque ter waarde van € 2013,- (het jaartal dat het Glazen Huis in Leeuwarden staat)

Locatie: Wilhelminaplein Leeuwarden
Datum: woensdag 19 december
Tijd: 19.10 – 20.00 uur

Om 19.10 starten de lopers hun Warming up, verzorgd door Run2Day Leeuwarden.
Burgemeester Ferd Crone geeft een peptalk en om 20.00 geeft hij het startsein voor vertrek

Meer informatie over dit initiatief op www.running4babies.nl

17-12-2012 12:16 1 reacties

Reacties (1)

Kan je nog mee doen?

Geplaatst door Helena op 17-12-2012 13:15
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws