Ouderenadviseurs Welzijn Centraal helpen gratis! ‘Een vraag? Bel ons!’

Leeuwarder nieuws

Ouderenadviseurs Welzijn Centraal helpen gratis! ‘Een vraag? Bel ons!’

LEEUWARDEN, 5 maart 2012 - Ook ouderen surfen steeds vaker over het internet om dingen uit te zoeken. Toch zal er ook altijd de behoefte blijven om gewoon de telefoon te kunnen pakken en vragen voor te leggen aan iemand die de tijd neemt om deze op een prettige manier te bespreken.


En bij Welzijn Centraal kunt u daarom ook terecht met uw telefonische hulpvraag. Een medewerker gaat dan met u in gesprek over uw behoefte en situatie. Dit kost niets! Welzijn Centraal heeft veel kennis in huis over wonen, zorg, welzijn, dagbesteding, vrijwillige thuishulp en nog veel meer onderwerpen.

Is het wenselijk dat uw vraag of situatie uitgebreid besproken wordt of heeft u verdere ondersteuning nodig, dan kunt u thuis bezocht worden. Voorbeelden zijn hulp bij het aanvragen van een scootmobiel of een andere financiële regeling, het organiseren van een verhuizing, maar ook bij burenoverlast. Iemand anders kan ook hulp voor u vragen, bijvoorbeeld familie of een organisatie.

Zo is mevrouw De Vries bij Welzijn Centraal aangemeld. Zij wordt geholpen bij het op orde houden van de administratie. Mevrouw heeft een steuntje in de rug nodig om de post op te bergen. “Anders wordt het zo'n rommeltje”, zegt ze. Ouderenadviseur Hendrikje Waterlander neemt alles met haar door, bespreekt waar het over gaat en wat er mee gedaan kan worden. Ook helpt ze bij het invullen van formulieren, het overzichtelijk opbergen in mappen en wanneer nodig het contact leggen met organisaties.

Heeft u vragen? Bel met Advies en Informatie van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 – 10.00 uur. Belt u buiten deze tijden, dan kunt u uw naam en telefoonnummer doorgeven en wordt u de volgende ochtend teruggebeld door onze medewerker.

Er zijn geen kosten verbonden aan de ondersteuning van een ouderenadviseur!

Welzijn Centraal 058- 23 484 00 of 058 - 23 484 34 www.welzijncentraal.nl

5-3-2012 16:01 1 reacties

Reacties (1)

bovengenoemde telefoonnummers zijn niet meer in gebruik? Dan graag deze informatie verwijderen.
Bedankt!

Geplaatst door Gerdien Buesink op 20-10-2022 14:47
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws