Leeuwarder nieuws

15 september Prinsjesdagavond in Post Plaza Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2015 - 15 september wordt de miljoennota gepresenteerd. PvdA en D66 Leeuwarden organiseren aansluitend een Prinsjesdagavond voor leden en belangstellenden in Post Plaza. Wat vinden zij van de kabinetsplannen? Twee gastsprekers laten hun licht schijnen over de jongste kabinetsvoornemens: de Leeuwarder burgemeester Ferd Crone en de Groninger D66-gedeputeerde Fleur Gräper.


Op de derde dinsdag in september maakt de regering haar plannen voor 2016 bekend. Aansluitend organiseren D66 en PvdA een avond in het teken van deze kersverse Miljoenennota. Wat betekent de nieuwe rijksbegroting voor Fryslân? Voor de economie? Voor de zorg? Gaan we meer bezuinigen? Of juist niet? Leden en belangstellenden kunnen meediscussiëren, of zich laten informeren en inspireren door de twee gastsprekers.

Zo geeft Leeuwarder burgemeester Ferd Crone zijn visie op de rijksbegroting. Crone is van huis uit econoom, oud-financieel woordvoerder van de PvdA Tweede Kamerfractie en nog altijd voorzitter van de G32.

Fleur Gräper spreekt namens D66. Zij was tot voor kort landelijk voorzitter van D66 en sinds 29 april gedeputeerde van de provincie Groningen, met onder meer ruimtelijke ordening en toerisme in portefeuille.

Prinsjesdagavond
Dinsdag 15 september
Aanvang 20 uur
Toegang gratis
Post Plaza
Tweebaksmarkt 25-27
Leeuwarden

8-9-2015 12:30 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws