Sport

25 juni DetoBeach 2011 in Groene Ster Leeuwarden

25 juni DetoBeach 2011 in Groene Ster Leeuwarden

LEEUWARDEN, 6 juni 2011 - Na de eerste editie van 2010 waar 47 teams in actie kwamen komt er dit jaar een vervolg op het beachvolleybal in Leeuwarden. Op 25 juni 2011 a.s. zal er in recreatiegebied "de Groene Ster" weer op verschillende niveaus gestreden worden op het zand.


Of het nou gaat om recreatief een balletje slaan in de 3x3 competitie of op hoog niveau 2x2 spelen, Detobeach biedt de mogelijkheid. Nieuw dit jaar is een speciale poule voor de jeugd van 16 tot 18 jaar. Hier wordt 3 tegen 3 gespeeld. Momenteel is er nog plek over op de verschillende niveaus. Aanmelden kan via rechtstreeks via www.detobeach/aanmelden

Dagje uit
Dit jaar is het mogelijk om met het hele gezin een dagje uit te gaan. Voor de kinderen zal er een leuk springkussen zijn en door de aanwezigheid van zand en water kan hier vrijuit gespeeld worden.
Na afloop van het toernooi is er de mogelijkheid om mee te doen met een gezellige barbecue. Deze zal op loopafstand van de locatie zelf zijn. Tijdens het toernooi zal er ook een verloting zijn met mooie prijzen. Tevens maken de winnaars van de poules kans op een leuke prijs.

Meer weten?
Meer te weten komen over het toernooi of onze volleybalvereniging? Kijk voor meer informatie op www.detobeach.nl en meld je ook aan en hopelijk tot 25 juni!

6-6-2011 23:07 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport