Gratis naar SC Cambuur! Win 2 van de 24 thuiskaarten!

Sport

Gratis naar SC Cambuur! Win 2 van de 24 thuiskaarten!

Het publiek is de twaalfde man en daarom stellen RondOm Leeuwarden en SC Cambuur dit seizoen voor iedere thuiswedstrijd in de Jupiler League maar liefst twaalf gratis tribunekaarten beschikbaar!


Meedoen is even leuk als eenvoudig. Los de volgende prijsvraag op en maak zo grote kans op twee kaarten!


· Noem een oud profvoetballer die actief is in het project ‘Cambuur Werkt!’


Stuur jouw oplossing z.s.m. naar info@publicar.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer.


Dit keer zijn er in totaal 24 kaarten te winnen voor:


SC Cambuur - FC Dordrecht, vrijdag 5 oktober
SC Cambuur - MVV, vrijdag 26 oktober


Vorige winnaars gefeliciteerd! Martijn Piekema, Froukje Laanstra, Jeroen van der Gulik, Wietze Buursma, Andries Rinsma, Milan de Jong, Judith Minnema, Wouter de Beer, A. Brouwer, Gerrit Feenstra, Carla Moll, W. van Delden

 

+++

 

Volksclub met voorbeeldfunctie


Cambuur werkt!


SC Cambuur is een echte volksclub. Een club van iedereen en voor iedereen. Een club ook die midden in de samenleving staat en haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie niet schuwt.


SC Cambuur is hier als één van de voorlopers in de voetbalwereld al sinds 2006 actief mee bezig. Zo worden met de hulp van SC Cambuur al een aantal jaren Wajong jongeren begeleidt op weg naar een leuke baan en heeft het meerdere goede doelen aan zich verbonden, waaronder Kika, de kinderafdeling van Medisch Centrum Leeuwarden en het Ronald McDonald Huis Friesland.


Ook ‘Cambuur Werkt’ is een succesvol voorbeeld. Vijftien uitkeringsgerechtigde jongeren tot 27 jaar kunnen door dit project werken aan hun positie op de arbeidsmarkt. Via trainingen en begeleiding van oud-profs René van Rijswijk en Lody Roembiak worden aspecten belicht als op tijd komen, basis sociale vaardigheden, gezond eten, functioneren in groepsverband, omgaan met taken en verantwoordelijkheden, arbeidsverkenning (beroepskeuzetest), persoonlijke groei en fysieke training.


Cambuur zal op korte termijn haar plannen ontvouwen om het maatschappelijk beleid verder te verankeren. Diverse stakeholders zullen hierbij betrokken zijn.

3-10-2012 11:51 1 reacties

Reacties (1)

Pagina 3 pagina 16 pagina 23

Geplaatst door Lammert de Jong op 6-10-2018 22:35
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport