Sport

Schokker en Nienhuis naar Cambuur, Türk naar VVV

Schokker en Nienhuis naar Cambuur, Türk naar VVV

LEEUWARDEN, 11 juni 2012 - SC Cambuur heeft met Oebele Schokker een 2-jarig contract gesloten en keeper Leonard Nienhuis voor 1 jaar gehuurd van FC Groningen. Oguzhan Türk verruilt Cambuur voor eredivisiclub VVV Venlo.


Oebele Schokker
Schokker (27 jaar) die een verleden heeft bij SC Cambuur komt over van de Harkemase Boys. Schokker is op meerdere posities in de voorhoede inzetbaar.

Leonard Nienhuis
Daarnaast zal Leonard Nienhuis volgend seizoen ook bij SC Cambuur spelen. De doelman is voor 1 jaar gehuurd van FC Groningen. Nienhuis (22 jaar) keepte het gehele vorige seizoen bij SC Veendam. Hij zal de concurrentiestrijd met Dennis Telgenkamp aangaan voor een plek onder de lat bij SC Cambuur.

Oguzhan Türk
Voetbal International bericht dat Oguzhan Türk zijn loopbaan vervolgt in de Eredivisie. De 26-jarige middenvelder verruilt SC Cambuur voor VVV-Venlo, waar hij een contract voor twee seizoenen ondertekende.

Michiel Hemmen

Aanvaller Michiel Hemmen (24) heeft vorige week  oriënterende gesprekken gevoerd met Cambuur en Excelsior. Hemmen, hij maakte in januari de overstap van AGOVV naar het Belgische Westerlo, is transfervrij.

 

Foto: Oebele Schokker (www.dijksfotografie.com)

11-6-2012 16:48 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport