UPDATE - Herenteam 't Nijlân zonder te spelen naar kwartfinale NK

Sport

UPDATE - Herenteam 't Nijlân zonder te spelen naar kwartfinale NK

LEEUWARDEN, juni 2012 - zaterdag 9 juni zou het heren hoofdklasse team van ’t Nijlân in Leeuwarden de achtste finale van het landskampioenschap spelen tegen Rijssen, de kampioen van Overijssel. De wedstrijd gaat niet door. TC Rijssen kan geen voltallig team afvaardigen i.v.m. blessures en andere zakelijke verplichtingen.


 TC 't Nijlân plaatst zich daardoor zich voor het derde jaar op rij voor de kwartfinale van de Landskampioenschappen voor Amateurs. De loting voor de volgende ontmoeting op zaterdag 16 juni vindt aanstaande maandag plaats. Deze zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.  't Nijlân hoopt op een thuiswedstrijd. Joost Willekes: “Want één ding is zeker, om verder te komen kunnen we alle support goed gebruiken”!

 

Het team van Intersport Luxen ’t Nijlân, dat bestaat uit Rutger Balk, Freek Bekhof, Bjorn Folkers, Dennis Hageman, Jan Wierenga en Joost Willekes, werd met ruime voorsprong kampioen in de reguliere noordelijke competitie, terwijl Rijssen plaatsing voor het landskampioenschap pas afdwong op de laatste competitie dag.Foto: De nog ongeslagen kopman Dennis Hageman

Bron: Mercurius tekst TV

 

Heren tennisteam 't Nijlân gaat nu voor landskampioenschap
 

5-6-2012 15:08 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport