Sport

Aris Leeuwarden versterkt zich met Quincy Treffers en Nigel van Oostrum

Aris Leeuwarden versterkt zich met Quincy Treffers en Nigel van Oostrum

LEEUWARDEN, 11 december 2014 - Aris Leeuwarden heeft zich versterkt met twee nieuwe spelers. Quincy Treffers en Nigel van Oostrum komen per direct over van Den Helder Kings, dat al vroeg in het seizoen in de problemen kwam en twee weken geleden failliet werd verklaard.






Quincy Treffers (2.02 m, 23 jaar) speelt onder de borden en kan zowel op de powerforward- en centerpositie uit de voeten. Treffers kwam eerder uit voor Bergen op Zoom en Weert.

Nigel van Oostrum (1.95 m, 24 jaar) kan op beide guardposities spelen en kwam voordat hij in Den Helder speelde, over van Park University. Van Oostrum heeft nog Friese roots, vader Duco speelde in een grijs verleden voor het fameuze Ymir, maar vertrok daarna voor werk naar Engeland.

Aris Leeuwarden had vorig seizoen al contact met beide spelers, maar Treffers had nog een doorlopend contract en van Oostrum koos voor Den Helder. De spelers tekenden een contract tot het eind van het seizoen, met optie tot verlenging voor nog een seizoen.

De komst van de spelers vangt de gaten op die de afgelopen weken zijn ontstaan en zullen een nieuwe impuls aan het team moeten geven. Aris staat op dit moment onderin de ranglijst en wil deze positie graag verbeteren. Aris is blij dat beide spelers hebben gekozen voor de club.

Zaterdag 13 december 20.00 uur speelt Aris in het Kalverdijkje tegen Zwolle.

Bron: Aris Leeuwarden


 

11-12-2014 20:00 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport