6 juli Huizumer Cup-dag

Sport

6 juli Huizumer Cup-dag

HUIZUM, 3 juli 2014 - ingezonden - Zondag 6 juli organiseert de kaatsvereniging OG Huizum weer zijn jaarlijkse Huizumer Cup-dag. Op deze vrije formatiewedstrijd van de heren hoofdklassers wordt gestreden om de felbegeerde OG-Cup. De wedstrijd wordt gehouden op Sportpark Nijlân en begint om 11.00 uur.


De in 1907 opgerichte kaatsclub OG Huizum pakt dit jaar wederom uit met gratis toegang voor het Friese kaatspubliek mede dankzij onze sponsoren en vrijwilligers.

Johan van der Meulen, Renze Hiemstra en Hylke Bruinsma wonnen in 2013 in een zonovergoten Huizum de Huizumer Cup-dag. Renze Hiemstra werd voor de 2e keer op rij uitgeroepen tot koning. Gaat Renze zondag voor de derde keer ervandoor met de OG-Cup? Komt allen kijken! Onze vrijwilligers staan weer voor u klaar!

Foto:  Renze Hiemstra (fotograaf Klaas Hijlkema)

3-7-2014 09:53 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport