Sport

Ontketend Orca overklast laagvlieger ENC Arnhem

LEEUWARDEN, 2 februari 2015 - In een waar doelpuntenfestijn hebben de heren van Orca Leeuwarden zich weer eens van hun beste kant laten zien. Na drie wedstrijden op rij te hebben verloren was het afgelopen zaterdag in de Blauwe Golf wél raak. ENC Arnhem werd met dubbele cijfers naar huis gestuurd: 23-11.


Het liep even niet zo lekker met de ploeg van trainer/coach Jurjen Holwerda. De mannen waren de afgelopen twee wedstrijden niet kansloos maar lieten wél vrijwel alle kansen liggen.
Het moest anders, de wil om te winnen moest terug want fysiek is alles meer dan in orde bij de Leeuwarder equipe.

En zo geschiedde, ENC Arnhem dat na dit weekeinde de één na laatste positie bezet, was het slachtoffer en werd direct in de eerste periode fel onder druk gezet. De thuisploeg combineerde alsof het een lieve lust was en de gasten hadden werkelijk niks in te brengen tegen de geoliede machine die Orca heet.

Vrijwel de gehele wedstrijd, m.u.v. de derde periode waren de heren oppermachtig en lieten geen spaan heel van de Gelderse ploeg. Het enige wat Orca zichzelf mocht aanrekenen was het grote aantal tegendoelpunten, al kregen de gasten in de laatste twee periodes wel opvallend veel overtal-situaties mee van de arbiters.

Enfin, de drie punten bleven weer eens in Leeuwarden en dat konden de heren goed gebruiken.

Doelpunten Orca: Jeroen Wouters(6x), Rik van Lohuizen(4x), Frank Pol en Duncan Jongbloed(beiden 3x), Dennis van der Veldt, Daniël Swart en Hylke Meijer(allen 2x) en Brian den Edel(1x)

www.zvorca.nl


2-2-2015 21:49 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport