Sport

Pijnlijk verlies voor Cambuur in Breda

Pijnlijk verlies voor Cambuur in Breda

LEEUWARDEN, 20 februari 2015 - Cambuur heeft vanavond in Breda met  2- 1 verloren van NAC.  De nummer 17 in de competitie. De laatste winst van NAC was op 6 december in Leeuwarden tegen Cambuur. Het was een matige wedstrijd waarin Cambuur zichzelf de das om deed.


In de eerste helft had Cambuur de wedstrijd onder controle. NAC loerde op de counter en kreeg een grote kans. Op slag van rust schoot Cambuur-spits Ogbeche tegen de paal.

De tweede helft gaf een ander beeld te zien. Het spel ging op en neer. Na balverlies op het middenveld en een uitstekende pass van aanwinst Demy de Zeeuw kwam oud-Cambuurspeler Adnane Tighadouini vrij voor Nienhuis en schoof de bal binnen. Het was het eerste thuisdoelpunt van NAC na 5 wedstrijden.

Cambuur probeerde de rug te rechten. In een klutssituatie voor de goal schoot NAC-speler Van der Weg bijna in eigen doel. Zijn bal raakte de paal.

Na 74 minuten bracht Henk de Jong een extra spits in. Hemmen verving middenvelder Van de Streek. Acht minuten voor het einde ging Cambuur alles of niets spelen. Met De Ridder kwam er nóg een aanvaller bij. Hij verving rechtsback Droste. Cambuur ging achterin 1 op 1 spelen.

Het pakte rampzalig uit voor Cambuur. Eerst schoot Ligeon nog voorlangs het Cambuur-doel. Een minuut later ontplofte het Rat Verlegh Stadion toen Tighadouini zijn tweede van de avond er in schoot.
Dat Ogbeche in blessuretijd de 2 - 1 maakte was voor de statistiek.

Opstelling Cambuur:
Nienhuis, Droste (82. De Ridder), Reijnen, Bijker, Vytas, Van de Streek (74. Hemmen), Bakker, Barto, Rosheuvel (56. Bytyqi), Ogbeche, Narsingh

Meer info:
- www.cambuur.nl
- twitter: #naccam

20-2-2015 22:02 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport