Sport

Cambuur verliest in sneeuw van beter Vitesse

Cambuur verliest in sneeuw van beter Vitesse

LEEUWARDEN, 4 februari 2014 - Cambuur heeft woensdagavond thuis met 0 - 2 verloren van Vitesse. Het was een terechte nederlaag in winterse omstandigheden. Aan het eind van de wedstrijd moesten terreinknechten de lijnen van het ondergesneeuwde veld vrij maken. Maar toen was de wedstrijd al gespeeld.


De wedstrijd begon met een aanvallend Cambuur en leverde meteen een open kans op voor Mikhail Rosheuvel. Hij schoot naast. Deed later in de wedstrijd nog een keer. Ook invaller Sander van de Streek kwam, na rust, nog alleen  voor de keeper. De Cambuur hoogtepunten waren schaars in deze wedstrijd.

Vitesse voetbalde gemakkelijker en de Arnhemmers kennen een goede periode. Afgelopen weekend werd Ajax verslagen. Voor Cambuur ligt dat anders. Na drie competitie nederlagen op rij is het verschil met de nummer vijftien geslonken tot 7 punten.

Henk de Jong na afloop: ’Niet in de war raken. Handhaven was en is de doelstelling.’

SC Cambuur: Nienhuis; Pereira (46. Bijker), Reijnen, Mac-Intosch, Vytas (68. Steblecki); Bytyqi, El Makrini, Barto; Rosheuvel, Ogbeche, De Ridder (46. Van de Streek).

Vitesse: Room; Van der Heijden, Vejinovic, Qazaishvili (75. Mceanchran), Pröpper, Oliinyk, Labyad, Traore (79. Djurdjevic), Achenteh, Kashia, Diks.

Scoreverloop: 0-1 34. Qazaishvili; 0-2 56. Oliinyk.

Kaarten: geel Rijnen en Ogebeche (Cambuur).
Toeschouwers: 9371

Zondag 8 februari 12.30 speelt Cambuur in de Kuip tegen Feyenoord, dat vanavond in Heerenveen verloor.
Volgende thuiswedstrijd 15 februari om 12.30 uur tegen sc Heerenveen.

Bronnen/ meer info:
- www.cambuur.nl
- twitter: #camvit
- interviews met o.a. Cambuurtrainer Henk de Jong

4-2-2015 23:54 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport