1 december Rock meets Rap! op Waagplein Leeuwarden

Uitgaan

1 december Rock meets Rap! op Waagplein Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2011 - Donderdag 1 december 2011 vindt de eindpresentatie van een bijzonder project plaats. Drie jonge rappers uit Leeuwarden gaan een aantal nummers ten gehore brengen onder begeleiding van vierdejaars D’Drive studenten van het Friesland College.


De jonge rappers zijn gewend om hun beats van het internet te plukken en daar zelf hun teksten bij te maken.

 

Jongerenwerkers van Welzijn Centraal merkten dat het tijd werd voor een nieuwe impuls voor de rappers! Werken met een band, dat zou in vele opzichten een verrijking kunnen zijn voor de jonge rappers. Ook voor de studenten van D’Drive was het een uitdaging om samen te werken met jongeren die niet gewend zijn om met muzikanten te werken.

 

De organisatie, een samenwerking tussen het Friesland College en Welzijn Centraal, is zeer tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten. Het project onderscheidt zich doordat jongeren uit verschillende subculturen bij elkaar komen en van elkaar leren.

 

Ter inspiratie en stimulans voor de jonge muzikanten zijn de mannen van The Cool Quest uitgenodigd. The Cool Quest, voormalig Mixtape Berq One, die onder andere de publieksprijs van de Kleine Prijs van Fryslân wonnen, zullen de avond afsluiten.

 

1 december 2011 van 19:00 - 21:30 uur op het Waagplein, Leeuwarden


 

28-11-2011 19:47 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan