27 oktober Full House dance event in Stiens

Uitgaan

27 oktober Full House dance event in Stiens

STIENS, oktober 2012 - Afgelopen zomer is De Smalle Brug een samenwerking met cursisten van de afdeling D’drive van het Friesland College aangegaan. Na het eerste succesvolle evenement na afloop van de braderie, zal er opnieuw een een dance evenement plaatsvinden in De Smalle Brug. Full House heet het splinternieuwe dance concept dat op 27 oktober zal plaatsvinden.


- ingezonden -

De zaal wordt omgetoverd tot een buitengewoon dans paleis waar je de hele nacht los kunt gaan op de opzwepende beats en tunes van DJ’s Stolmah en RobV. Deze heren zijn nog jong maar hebben al veel gedraaid in clubs en op evenementen en festivals. De Dj’s zijn helemaal thuis in de house scene, en experimenteren graag met nieuwe stromingen en invloeden.

Als organisatie zijnde willen we graag de bezoeker verrassen door veel te experimenteren met de lichteffecten, zo zullen we deze keer weer een totaal andere samenstelling hebben. Zoals altijd maken we gebruik van een hele dikke geluidsset, hierdoor komt de house muziek het best tot zijn recht.

De deuren gaan om 23.00 uur open en de entree is maar 5 euro, kortom laat je verrassen door dit innovatieve house concept!

26-10-2012 23:21 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan