16 april Old Time Hardcore van Slapshot naar Leeuwarden

Uitgaan

16 april Old Time Hardcore van Slapshot naar Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2012 - Slapshot uit Boston, een stad die vele legendarische hardcore bands heeft voortgebracht, komt op 16 april naar Leeuwarden. Slapshot draait al ontzettend lang mee in de hardcore scene en de band staat nog steeds garant voor keiharde en energieke shows. Legendarische hardcore punk in Poppodium Romein op deze maandagavond.


Het voorprogramma wordt verzorgd door de lokale hardcore bands 0Fight8 en Chelsea Smile. De deuren openen om 20:00 uur en tickets zijn verkrijgbaar voor € 11,-.
Slapshot is een band gehuld in historie, de band is de stedelijke legende van Boston. Slapshot bestaat bijna twintig jaar en heeft haar sporen verdiend in de hardcore scene. Er zijn weinig bands die een zodanig grote invloed gehad hebben op de hardcore fans wereldwijd, generatie na generatie. Alle bandleden streven het straight-edge principe na en zijn naar eigen woorden niet klein te krijgen, zoals ze zelf zeggen: “we gaan onverstoorbaar verder met het maken van snelle hardcore dat metal en punk in het stof laat bijten”.
Maar eerst is er plaats voor lokaal talent,  zoals de Leeuwarder band 0Fight8. De naam is een parodie op het kengetal van de Friese hoofdstad. Ontstaan in 2009, hebben ze zich door veel op te treden op de kaart gezet. Daarnaast Chelsea Smile, die een mix brengt tussen old-school hardcore en de aggresieve sound van bands als Terror, Biohazard en Blood For Blood.


 

 

16-4-2012 14:56 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan