Proud to be STOUT: Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots!

Uitgaan

Proud to be STOUT: Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots!

LEEUWARDEN, 26-04-2012 - Sjoukje de Haas is bedenker en eigenaresse van lifestyle Proud to be Stout voor vrouwen. Ze is geboren en getogen in Menaldum, later verhuisd naar Leeuwarden en trok daarna de stoute schoenen aan om in haar eentje te gaan verhuizen naar Hilversum en daar woont zij nog steeds. Als nuchtere Friezin ontdekte zij jaren terug haar stoute kant en deze ontwikkeling gunt zij iedereen.


Sjoukje staat positief in het leven en is trots op haarzelf: een vrouw die haar eigen weg kiest. Dat wil ze graag met andere vrouwen delen, zodat ook zij positiever worden en hun eigen pad durven te volgen.

Proud to be Stout is een manier van leven en denken voor de zelfbewuste vrouw. STOUT staat voor Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots! Zoals je ziet, staat STOUT dus niet alleen voor seksueel ondeugend, impulsief zijn en dingen doen die niet ‘mogen’, maar vooral voor het feit of je jezelf bent. Stout zijn betekent niet meer en ook niet minder dan jezelf zijn en jezelf een fijn positief leven gunnen.
Lifestyle Proud to be Stout inspireert en laat vrouwen zien, voelen en ervaren dat je stout mag zijn. Vrouwen mogen nog bewuster worden van hun vrouwelijkheid, onafhankelijkheid, talenten en mogelijkheden om trots op te zijn! Ze mogen zichzelf zijn en laten zien wie ze daadwerkelijk van binnen & buiten zijn. Dit kunnen vrouwen ervaren door: Workshops, Lezingen, Lifecoaching, Homeparty’s, Events, Business Club, Social Media & More.

Op vrijdagavond 1 juni a.s. van 20.00-00.30 uur organiseert zij de Proud to be Stout Ladies Night in Schaaf City Theater in Leeuwarden. Dit lifestyle event is een avond vol inspiratie, energie, entertainment en ontmoetingen waar je een feel good gevoel aan over houdt. Gewoon een keer alleen maar vrouwen om je heen, zonder gedoe van mannen en waar je lekker jezelf kan zijn. En waar je kan ervaren dat elke vrouw een stoute kant heeft. Er is een avondvullend programma met modeshow, entertainment, inspiratie, mini-beurs en een afterparty met de lekkerste muziek van 90's en nu. Kom dus samen met je vriendinnen, collega’s, buurvrouw, zus en/of moeder en geniet van een gezellig stout avondje uit. Wees op tijd, om 20.30 uur starten we met het programma.

Meer info: www.proudtobestout.nl  & Voorverkoop kaarten Proud to be Stout Ladies Night op 1 juni € 10,- via www.schaafcitytheater.nl of aan de deur van Schaaf City Theater € 12,-

26-4-2012 09:27 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan