Uitgaan

11 mei Delaney Davidson in Podium Asteriks

11 mei Delaney Davidson in Podium Asteriks

LEEUWARDEN, mei 2012 - Depressie en verdoemenis met een knipoog. Dat is Delaney Davidson in een notendop. Met zijn pittige en rauwe stem raspt en schuurt hij door de meest beladen en confronterende thema’s. Zwaar is het allerminst, want met Delaney Davidson is iedere begrafenis een feestje. Support is Harm’s Fork. Zij nemen je mee in een tocht over de gospel highway, langs de Memphis soul, New Orleans en avant-garde.


Delaney Davidson is een uitblinker in vuiligheid. De Nieuw-Zeelander heeft een voorliefde voor dood en verderf, maar weet dit als geen ander te compenseren met ritmisch enthousiasme. Zelf zegt hij dat rotte appels nodig zijn voor een goede smaak. Delaney Davidson is rijp en verrot, licht en donker. Te luid voor folk en te zacht voor rock. Wie eerder al hield van The Dead Brothers, waar Davidson deel van uitmaakte, mag dit zeker niet missen! Want solo gaat hij nog één stap verder in zijn genialiteit. Delaney Davidson zit bij het heldenlabel Voodoo Rhythm.

Harm’s Fork
Harm Wierda en zijn uitzonderlijke muzikanten nemen je mee over de gospel highway. Laat je meeslepen in deze reis vol progressieve gospelsoul vol bewerkingen van lofzangen en odes aan inspirerende, muzikale voorbeelden. Er gaat immers niets boven de Memphis soul. En niets boven Harm’s Fork.

Vrijdag 11 Mei 20:00
Blokhuispoort, 5,-
www.podiumasteriks.nl

 

 

 

10-5-2012 16:09 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan