17 mei Schrikdraad: indie-electrorock evenement in Leeuwarden

Uitgaan

17 mei Schrikdraad: indie-electrorock evenement in Leeuwarden

LEEUWARDEN, mei 2012 - Hoge voltage, stroomschokken, vlammende gitaren en dreunende electrobeats! The New Crimewave geeft jou tijdens het evenement “Schrikdraad” het nieuwste en het beste van nationale- en internationale bodem in de live indie-electro. Plus: exposities, een DJ, visuals, gunshots en glowsticks.


The New Crimewave
The New Crimewave is een nieuwe organisatie opkomend vanuit de underground en brengt daarmee diepe ondergrondse echo’s mee naar boven. Eind januari werd The New Crimewave in het leven geroepen door Eva van Netten en Stefan Woudstra. Met de organisatie houden zij evenementen en feesten op bijzondere locaties. De totaalbeleving en aandacht voor nieuw artistiek talent staan voorop en het doel is een flinke opstoot te geven aan de Friese/Leeuwardense popcultuur.

Schrikdraad
Schrikdraad, op 17 mei 2012, is het eerste evenement dat The New Crimewave organiseert. In de line-up staan twee Engelse en twee Nederlandse acts geprogrammeerd, allemaal in het alternatieve electrorock-genre. Naast muziek zijn er exposities, glowsticks en gunshots te vinden.
We gaan dansen, we gaan raven, we gaan zweten. En waar doen we dat beter dan in de oude gevangenis, De Blokhuispoort, in Leeuwarden.

Voor alle informatie, updates en de line-up, houd vooral de facebook in de gaten. www.facebook.com/thenewcrimewave of de website www.thenewcrimewave.nl

Schrikdraad
17 mei 2012 van 20.00 – 01.00 uur
Blokhuispoort (cellenblok)
Blokhuisplein 40, Leeuwarden
Entree: 3,00 + gratis gunshot (eerste 50)

Links naar bands:

Any Color Black (UK)

officiele website: www.anycolorblack.com
video: vimeo.com/11771510

Death Rattle (UK)
officiele website: www.deathrattle.tv

Capacocha (NL)
officiele website: www.capacocha.nl

DJ Signal (NL)

Art exhibitions:
Studio Captain
Emiel Joormann

14-5-2012 17:05 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan