28 mei ode aan Willy “Mink” DeVille in Prinsentuin Leeuwarden

Uitgaan

28 mei ode aan Willy “Mink” DeVille in Prinsentuin Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2012 - 28 mei, tweede Pinksterdag, om 14.00 uur in de muziekkoepel van de Prinsentuin, brengen 15 muzikanten uit alle hoeken van de Friese muziekwereld een ode aan de Amerikaanse zanger en liedjesschrijver Willy “Mink” DeVille.


Hij maakte aanvankelijk naam als zanger en voorman van de band Mink DeVille en scoorde met deze band in 1978 de internationale hit Spanish Stroll. Composities van DeVille zijn vaak gevuld met romantische overtuiging en hunkering. Latin, bluesriffs en invloeden van country zijn te herkennen. Storybook Love (genomineerd voor een Academy Award in 1987) is gebruikt in de film The Princess Bride.

Foto:
Van links naar rechts: Paul vd Monde, Feike Slager, Peter Dijkstra, Carin Efdé, Elly May-Efdé,
Remko vd Haring, Rockin Ronnie, Remko Hoitsma, Joost Heere, Henk Postma, Meindert van Slooten
In het midden Evert Hettema    
Ella Tromp, Hans Wijnbergen en Dimas Zantman ontbreken op de foto.

 

 

16-5-2012 12:23 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan