18 mei Twee jaar Asteriks: dansen met Merdan Taplak

Uitgaan

18 mei Twee jaar Asteriks: dansen met Merdan Taplak

LEEUWARDEN, 2012 - Podium Asteriks bestaat op 18 mei alweer twee jaar. En dat laten we niet ongehoord en ongezien voorbij gaan! Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar de dansgarantie ligt er vast: Merdan Taplak. Kaartjes kopen bij King Kong Records in Leeuwarden is aan te raden, dan betalen wij je eerste drankje!


Hij stond op festivals als Pukkelpop en Dour, draaide zijn plaatjes van New York tot Istanbul en nu komt Merdan Taplak naar de Blokhuispoort. Moeiteloos mixt de DJ/producer Balkan Beats met dubstep. Hij noemt het resultaat Mundial Mash-up.

Blijven zitten als de Belg van Turkse afkomst voor je staat, is niet te doen. Hij bespeelt party people als poppen. Althans, dat zegt de Antwerpenaar zelf. Raak vanavond dus niet de controle over jezelf kwijt!

Vrijdag 18 Mei 20.00 uur
Blokhuispoort, 5,- + gratis biertje
www.podiumasteriks.nl

 

18-5-2012 13:31 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan