18 mei legendarische frontmannen Def P en Rudeboy in Romein Leeuwarden

Uitgaan

18 mei legendarische frontmannen Def P en Rudeboy in Romein Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2012 - Vrijdag 18 mei is er weer een nieuwe editie van CTRL/ALT/ROMEIN, de nieuwe avonden in Poppodium Romein te Leeuwarden voor bands uit het alternatieve circuit die een kans verdienen. Deze avond staan er twee Amsterdamse frontmannen op het podium die hun sporen in het verleden al ruimschoots verdiend hebben. Def P. deed dat samen met Osdorp Posse en Rudeboy met Urban Dance Squad.Vanavond zullen Def P. & Beatbusters het opnemen tegen The Phantom Four & The Arguido. Kortom, twee vette bands, twee bijzondere frontmannen, met tijdens de live-shows spannende interacties tussen beiden bands/frontmannen. Het belooft een waar spektakel te worden.

De deuren openen om 20:00 uur en tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 10,-.

The Phantom Four & the Arguido

is één van Nederlands beste surf bands met de frontman van de beste band uit de jaren negentig, de Urban Dance Squad. Een eigen sound die de rauwheid van begin jaren tachtig surfpunk combineert met het moderne rock geluid van nu. Dit vijftal maakt een ijzersterke crossover stijl waarin we  alle elementen terugvinden uit het beste van de Urban Dance Squad en The Treble Spankers (voorloper Phantom Four). Vernieuwend maar toch ook weer vertrouwt.

Def P. & Beatbusters
is ‘the unstoppable number 1 of uptempo ska & party beats’, een hele mond vol, maar The Beatbusters maken het waar. Al bijna 20 jaar. Deze band uit de Betuwe overleefde allerlei trends en hypes, bezettingswisselingen, maar bovenal de meest uiteenlopende avonturen die gepaard gingen met de vele honderden optredens in binnen- en buitenland. Daarbij is het een langdurig en erg succesvol project met rapper Def P.

www.poppodiumromein.nl

18-5-2012 13:28 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan