Iepenloftspul Snakkerburen start voorverkoop

Uitgaan

Iepenloftspul Snakkerburen start voorverkoop

SNAKKERBUREN, 21 mei 2012 - De kaartverkoop voor iepenloftspul ‘Falskspilers’ in de Doarpstún van Snakkerburen is gisteren van start gegaan. Dit jaar is er in totaal, over 7 voorstellingen verdeeld, plaats voor een kleine 1.200 toeschouwers. De voorstellingen worden gehouden tussen 29 juni en 7 juli.


‘Falskspilers’ is de gloednieuwe Friese versie van het stuk A chorus of disapproval van de Engelse comedyschrijver Alan Ayckbourn (in het Nederlands bekend onder de titel Ons kent ons). Het stuk is speciaal voor het iepenloftspul van Snakkerburen naar het Fries vertaald door Aafje Stolte. De regie is in handen van Snakkerbuurster Grytha Visser.

Het stuk handelt over een operettevereniging die "The beggars opera" ten tonele wil brengen. Het repetitieproces verloopt echter verre van vlekkeloos. Naast terugkerende problemen met de rolbezetting is er sprake van gekonkel, achterklap en amoreuze verwikkelingen. Lukt het de ambitieuze en licht ontvlambare regisseur van het gezelschap om de voorstelling op tijd af te
krijgen? En wat wil iedereen toch van de nieuwe speler ….


‘Falskspilers’ gaat op vrijdag 29 juni in het knusse openluchttheater van de Doarpstún in Snakkerburen in première. De andere voorstellingen zijn 30 juni, 1, 4, 5, 6 en 7 juli. Kaarten à  € 15,00 per stuk (kinderen t/m 12 jier € 7,50) zijn te bestellen via  www.iepenloftspulsnakkerbuorren.nl of telefonisch op 06- 50975012.

21-5-2012 16:47 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan