26 mei programma Fries StraatFestival 2012 Leeuwarden

Uitgaan

26 mei programma Fries StraatFestival 2012 Leeuwarden

LEEUWARDEN, mei 2012 – Zaterdag 26 mei zet het Fries StraatFestival traditiegetrouw de hele binnenstad van Leeuwarden op z’n kop, met voorstellingen van onder andere het internationaal geliefde Electric Circus, de Argentijn Ale Risorio en de hilarische voorstelling ZIGZAG van Eddie Only.


Ook is er de Spaanse speeltuin van Katakrak, vol met dieren van gerecycled materiaal.
Zaterdagmiddag is er veel muziek op onder andere de Tweebaksmarkt, het Klokplein en in de Korfmakerstraat.

De internationaal geliefde Amsterdam Klezmer Band bouwt zaterdag 26 mei een feest op het Gouverneursplein en op het Oldehoofsterkerkhof sluit de Noorse band Katzenjammer de avond in stijl af.

Kinderprogramma
Speciale aandacht is er op zaterdag 26 mei voor kinderen met een kinderprogramma in de Prinsentuin. Zo zijn er onder andere de speelbeelden van Paul Edens. Dit zijn manshoge kleurige objecten waarop de allerkleinsten en iets groteren kunnen rollen, klimmen, klauteren, springen en wat al niet meer. Pagetti Jeugdtheater gaat met behulp van de jeugdige toeschouwers op zoek naar een clown. Of die gevonden wordt in de humeurige glazenwasser is nog een raadsel.

Tuintjes
De vorig jaar ingezette traditie van intieme voorstellingen in de Leeuwarder binnentuintjes krijgt dit jaar een vervolg met voorstellingen in de tuin van de Fryske Akademy en de binnenplaats van Fire Café. In de tuin van de Fryske Akademy gaat Baron Karl Friedrich von Münchhausen op zoek naar zijn heldenstatus uit het verleden. Hij vliegt op kanonskogels en keert hongerige wolven binnenstebuiten. Deze voorstelling van TukkersConnexion is slapstick op z’n best. Op de binnenplaats van Fire Café speelt Meeuw Jeugdtheater de sterren van de hemel met hun show With love – Herb & Inez.

programma zaterdag 26 mei

 

13:00 - 13:45 AleGrativo en Comprimidos Oldehoofsterkerkhof Amfitheater 45 min.
13:00 - 13:30 Het spoor bijster Nieuwestad Men at Work 30 min.
13:00 - 17:00 L'Animalada Oldehoofsterkerkhof 240 min.
13:00 - 17:00 Hot & Toasty Nieuwestad Blomke van Romke 240 min.
13:00 - 17:00 Toppies van Parnas Raadhuisplein 240 min.
13:00 - 17:00 Speelbeelden Prinsentuin 240 min.
13:00 - 17:00 Schminken Prinsentuin 2 240 min.
13:00 - 17:00 Verhalen uit Murmla Prinsentuin 3 240 min.
13:00 - 13:30 Flamenco Nieuwestad C&A 30 min.
13:00 - 13:45 Pop-Up! Nieuwestad Het Friesche Paard 45 min.
13:00 - 13:30 No Risk Eewal Spinoza 30 min.
13:00 - 17:00 The White Box presents Insomnia Eewal midden 240 min.
13:00 - 13:45 Hans de Wild Tweebaksmarkt 45 min.
13:00 - 13:20 De Zigeunerin en Beer De Brol 20 min.
13:00 - 13:30 Poppa.P Prinsentuin 4 30 min.
13:00 - 13:20 Tafelpoppenspel Prinsentuin 5 20 min.
13:00 - 13:20 With love - Herb & Inez Binnenplaats Fire Cafe 20 min.
13:00 - 14:00 Fabulous Fish Lopende acts 60 min.
13:00 - 14:00 Battre des Ailes Lopende acts 60 min.
13:30 - 14:15 Circus KNAL! Nieuwestad Burmaniaplein 45 min.
13:30 - 14:00 Carnival Lopende acts 2 30 min.
13:30 - 13:45 Arjen Bras Korfmakersstraat 15 min.
13:30 - 14:00 Camino Nieuwestad Topmerk Schoenen 30 min.
13:30 - 17:13 Vliegende honden bijten niet Hofplein 223 min.
13:30 - 14:00 CYRK Eewal Het Anker 30 min.
13:30 - 14:10 Newsense Memory Klokplein 40 min.
13:30 - 13:45 Arjen Bras Korfmakersstraat 15 min.
13:30 - 14:10 Clown gevraagd Prinsentuin 40 min.
13:30 - 14:00 De baron van Munchhausen Tuin Fryske Akademy 30 min.
13:30 - 14:00 AnnA Lopende acts 30 min.
13:30 - 14:00 Vliegensvlug Lopende acts 30 min.
14:00 - 15:00 White Wings Lopende acts 60 min.
14:00 - 15:00 Mono the Monkey Lopende acts 3 60 min.
14:00 - 14:30 Het spoor bijster Nieuwestad Men at Work 30 min.
14:00 - 15:00 Danny Panadero Korfmakersstraat 60 min.
14:00 - 14:25 ZIGZAG Nieuwestad Het Friesche Paard 25 min.
14:00 - 14:20 Tafelpoppenspel Prinsentuin 20 min.
14:00 - 15:00 White Wings Lopende acts 60 min.
14:10 - 14:55 Yellow House 21 Tweebaksmarkt 45 min.
14:30 - 15:00 Carnival Lopende acts 2 30 min.
14:30 - 15:15 Gentlemen of the road Oldehoofsterkerkhof Leeuwarder Courant Podium 45 min.
14:30 - 15:00 Flamenco Nieuwestad C&A 30 min.
14:30 - 15:15 Pop-Up! Nieuwestad Het Friesche Paard 45 min.
14:30 - 15:00 CYRK Eewal Het Anker 30 min.
14:30 - 15:05 MAASK Klokplein 35 min.
14:30 - 15:00 Poppa.P Prinsentuin 30 min.
14:30 - 14:50 With love - Herb & Inez Binnenplaats Fire Café 20 min.
14:30 - 15:00 Vliegensvlug Lopende acts 30 min.
15:00 - 15:30 Het spoor bijster Nieuwestad Men at Work 30 min.
15:00 - 15:30 Camino Nieuwestad Topmerk Schoenen 30 min.
15:00 - 15:30 No Risk Eewal Spinoza 30 min.
15:00 - 15:20 De Zigeunerin en Beer De Brol 20 min.
15:00 - 15:40 Clown gevraagd Prinsentuin 40 min.
15:00 - 15:20 Tafelpoppenspel Prinsentuin 20 min.
15:00 - 15:30 De baron van Munchhausen Tuin Fryske Akademy 30 min.
15:00 - 16:00 Battre des Ailes Lopende acts 60 min.
15:00 - 15:30 AnnA Lopende acts 30 min.
15:15 - 16:00 The Dial a Poets Korfmakersstraat 45 min.
15:20 - 16:15 Maison du Malheur Tweebaksmarkt 55 min.
15:25 - 16:05 Garments Klokplein 40 min.
15:30 - 16:15 AleGrativo en Comprimidos Oldehoofsterkerkhof Amfitheater 45 min.
15:30 - 16:15 Circus KNAL! Nieuwestad Burmaniaplein 45 min.
15:30 - 16:00 Carnival Lopende acts 2 30 min.
15:30 - 15:55 ZIGZAG Nieuwestad Het Friesche Paard 25 min.
15:30 - 16:00 Flamenco Nieuwestad C&A 30 min.
15:30 - 16:30 Vliegende honden bijten niet Hofplein 60 min.
15:30 - 16:00 Poppa.P Prinsentuin 30 min.
15:30 - 15:50 With love - Herb & Inez Binnenplaats Fire Café 20 min.
15:30 - 16:30 Fabulous Fish Lopende acts 60 min.
15:30 - 16:00 Vliegensvlug Lopende acts 30 min.
16:00 - 17:00 White Wings Lopende acts 60 min.
16:00 - 17:00 Mono the Monkey Lopende acts 3 60 min.
16:00 - 16:15 Arjen Bras Korfmakersstraat 15 min.
16:00 - 16:45 Pop-Up! Nieuwestad Het Friesche Paard 45 min.
16:00 - 16:30 Het spoor bijster Nieuwestad Men at Work 30 min.
16:00 - 16:30 CYRK Eewal Het Anker 30 min.
16:00 - 16:20 De Zigeunerin en Beer De Brol 20 min.
16:00 - 16:40 Clown gevraagd Prinsentuin 40 min.
16:00 - 16:30 De baron van Munchhausen Tuin Fryske Akademy 30 min.
16:00 - 17:00 White Wings Lopende acts 60 min.
16:00 - 16:30 AnnA Lopende acts 30 min.
16:00 - 16:15 Arjen Bras Korfmakersstraat 15 min.
16:15 - 17:00 De Hûnekop Solo Korfmakersstraat 45 min.
16:25 - 17:10 Automatic Sam Klokplein 45 min.
16:30 - 17:00 Carnival Lopende acts 2 30 min.
16:30 - 17:00 Het spoor bijster Nieuwestad Men at Work 30 min.
16:30 - 17:15 Gentlemen of the road Oldehoofsterkerkhof Leeuwarder Courant Podium 45 min.
16:30 - 17:00 Camino Nieuwestad Topmerk Schoenen 30 min.
16:30 - 17:00 Flamenco Nieuwestad C&A 30 min.
16:30 - 17:00 No Risk Eewal Spinoza 30 min.
16:30 - 16:50 Tafelpoppenspel Prinsentuin 20 min.
16:30 - 16:50 With love - Herb & Inez Binnenplaats Fire Café 20 min.
16:30 - 17:00 Vliegensvlug Lopende acts 30 min.
16:40 - 17:30 Breed Freed Tweebaksmarkt 50 min.
17:00 - 17:25 ZIGZAG Nieuwestad Het Friesche Paard 25 min.
17:00 - 17:45 Denise Rivera Band Gouverneursplein 45 min.
17:00 - 21:00 First Issue Eewal Het Anker 240 min.
17:15 - 18:00 The Sketchers Korfmakersstraat 45 min.
17:30 - 18:10 Barley Wine Klokplein 40 min.
17:45 - 19:25 Swoolish Gouverneursplein 100 min.
18:30 - 19:10 Black Leash Klokplein 40 min.
19:00 - 19:40 VAX Oldehoofsterkerkhof Leeuwarder Courant Podium 40 min.
19:25 - 20:15 Tommy Ebben & the small town villains Gouverneursplein 50 min.
19:30 - 20:10 The Doltones Klokplein 40 min.
19:40 - 20:10 Downbeat Maestros Oldehoofsterkerkhof bar 30 min.
20:10 - 21:00 GEM Oldehoofsterkerkhof Leeuwarder Courant Podium 50 min.
20:40 - 21:30 Amsterdam Klezmer Band Gouverneursplein 50 min.
21:00 - 21:30 Downbeat Maestros Oldehoofsterkerkhof bar 30 min.
21:25 - 22:10 Mr Wallace Oldehoofsterkerkhof Leeuwarder Courant Podium 45 min.
22:00 - 23:15 DeBasic Pop & Jazz Orkest Gouverneursplein 75 min.
22:10 - 22:40 Downbeat Maestros Oldehoofsterkerkhof bar 30 min.
22:40 - 23:50 Katzenjammer Oldehoofsterkerkhof Leeuwarder Courant Podium 70 min.

 


Website
Op de website www.fries-straatfestival.nl is het complete  programma terug te vinden. Via de site is ook op een makkelijke manier een eigen programma samen te stellen.

Programma vrijdagavond 25 mei, lees verder ….......
Programma zondag 27 mei, lees verder ….......

 

24-5-2012 20:04 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan