16 mei Doe Maar Na tributeband Schaaf City Theater Leeuwarden

Uitgaan

16 mei Doe Maar Na tributeband Schaaf City Theater Leeuwarden

LEEUWARDEN, 8 mei 2012 - DOE MAAR NA, de leukste DOE MAAR tributeband. Komend jaar breekt de roze-groene gekte weer los: Doe Maar staat in oktober 2012 op de planken tijdens drie Symfonica in Rosso concerten.


Maar het is niet nodig om te wachten tot oktober om de liedjes live te horen, want Doe Maar Na staat 16 mei al in Schaaf. Deze nieuwe tributeband werd samengesteld voor een eenmalig optreden, maar al gauw stroomden de optredens binnen. De vier muzikanten besloten daarom verder te gaan met het delen van hun gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen je met een energieke show mee terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits, zoals 'Is dit alles', '32 jaar' en 'De bom' van de populairste Nederpop band ooit passeren de revue.

Supportact: Crocodile Smile

"Live band Crocodile Smile speelt een mix van funk, pop en soul. Allemaal bekende en uiterst dansbare nummers met een hoog oja-gehalte. Het is muziek die weer helemaal in is bij een brede doelgroep, van hippe jongeren tot liefhebbers die de seventies en eighties weer eens willen meemaken. Crocodile Smile is geen braaf cover- of top 100-bandje: de zes 'crocs' (twee zangeressen, twee gitaristen, een bassist en een drummer) hebben een indrukwekkende staat van dienst en brengen het repertoire met passie en pit, en soms op een verrassende, eigen wijze!"

Woensdag 16 mei 2012
Schaaf City Theater, Breedstraat 48, 8911 GJ Leeuwarden

Zaal open 20:00 uur ~ start Crocodile Smile 20:30 uur ~ start concert Doe Maar Na: 21:45 uur

Entree: voorverkoop: € 10,00; aan de deur € 12,50

Tickets online
: www.bhetickets.nl

Voorverkoopadressen
VVV Leeuwarden, Blomke Fan Romke, BigBadWolfRecords, Primera Troelstraweg en Cambuurplein

Actie: Groepen groter dan 8 personen : € 7,50 p.p. (inclusief 1 consumptie)
Aanmelden via www.leeuwardencityevents.nl  en dan kiezen voor arrangement : Live in Concert

 

 

8-5-2012 15:26 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan