Uitgaan

19 juni boeiende uitleg door forensisch expert in Bibliotheek Bilgaard

LEEUWARDEN, 2012 - Dinsdag 19 juni geeft Elly Zwart van de divisie Recherche Ondersteuning uitleg over Forensisch Technische Expertise. Aan de hand van waar gebeurde situaties en praktische voorbeelden krijgen de aanwezigen een boeiende uitleg en een kijkje achter de schermen bij het werk van deze dienst. Bibliotheek Bilgaard, aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.


Zwart ondersteunt haar verhaal met diverse voorwerpen en technieken die men tegenkomt bij het ontrafelen van een misdaad of ongeval en geeft tevens een duidelijk beeld van dit interessante beroep bij de recherche.

Opgave deelname bij de klantenservice Bibliotheek Bilgaard

 

 

 

19-6-2012 12:45 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan