MakeOver: Agnes Sambrink geeft zich over aan kleding, knippen & kleuren

Uitgaan

MakeOver: Agnes Sambrink geeft zich over aan kleding, knippen & kleuren

LEEUWARDEN, 19 juni 2012 - Ze zingt, presenteert en staat bekend als een vakvrouw en een grote lieverd in de Friese entertainmentwereld. Speciaal voor RondOm Leeuwarden offert Agnes Sambrink een vrije middag op om zich helemaal over te geven aan een totale metamorfose door Kooistra Kleding, kapsalon Van Assendelft en Schlichting Schoenen…


Bij kledinghuis Kooistra wordt Agnes Sambrink (44) met open armen ontvangen door kledingadviseuses Bea en Gerda. Al snel valt het oog van de zangeres op een prachtig zwartleren jasje, dat ze vlot aanschaft. Voor de make-over wordt echter gekozen voor een kleurrijke blazer met bloemenprint. Het jasje is gemaakt van katoen en elastan en kost €39,95. Het zwarte, fraai gedrapeerde jurkje dat de dames uitkiezen om eronder te dragen is van het merk Elvira. Agnes vindt het laag uitgesneden jurkje erg mooi en besluit het ook voor zichzelf te kopen. De winkelprijs ervan is €34,95. Uit de ruime keuze aan accessoires kiest Agnes vlotte parelstrengen om als armbandenset te dragen en een halssieraad; in beide artikelen keert de kleur zwart van het jurkje terug.

 

Bekijk hier het volledige fotoverslag.

 

Vakkundig

Bij Schlichting Schoenen aan het Naauw geeft men Agnes vakkundig advies over het te kiezen schoeisel. Schlichting staat in Leeuwarden en wijde omtrek bekend om schoenen van hoge kwaliteit en perfecte pasvorm. De zangeres houdt wel van een stoer tintje en kiest suède laarzen uit met een bescheiden hakje. “Het merk is Gabor en het is oerdegelijk Duits”, vertelt Wouter Blok van Schlichting. “Gabor is voor ons hoofdmerk nummer één voor damesschoenen. Het is een modisch comfortmerk, dat betekent bijdetijds én goed passend. Deze laars is een trendmodel.”

 

Rigoureus

Nu de verandering van de look in lichtbruine natuurtinten rigoureus is veranderd in stoer zwart met een vleugje fleurig, gaat Agnes terug naar de Schrans naar kapsalon Van Assendelft. Een flinke uiterlijke verandering past perfect bij Van Assendelft Haarmode in Leeuwarden. Men biedt hier namelijk complete kapselmetamorfoses aan, waarbij de nagels leuk kunnen worden gekleurd en zelfs visagie mogelijk is. Eigenaar Ingrid van Assendelft: “Als klanten vooraf even aangeven dat ze een totale metamorfose voor hun haar willen, zorgen wij dat onze specialisten aanwezig zijn. We vinden het een interessante uitdaging om iemand een totaal ander uiterlijk te geven door middel van kleuren en knippen. We beginnen de make-over natuurlijk door eerst te luisteren naar wat de klant zelf in gedachten heeft. Soms geeft men ons de vrijheid iets nieuws te verzinnen; ook daarover brainstormen we dan eerst even met de klant.” Mevrouw Van Assendelft verwijst voor een leuke make-over-aanbieding naar de advertentie elders in deze krant. Intussen wordt het kapsel van Agnes eerst ontkleurd door medewerkers Arno en Jamuna. Daarna kleuren ze het in een schitterende rood-koper tint. Accenten met een iets bruinere kopertint worden met folie ingelegd, waarna het kapsel zeer professioneel in model wordt gebracht. Speciaal voor de metamorfose verzorgen Christel en Jamuna de visagie.

 

Anneke Douma

Agnes is opgegroeid met de muziek; dat komt natuurlijk door haar moeder Anneke Douma. Sinds kort treden de twee ervaren zangeressen ook samen op en die combinatie staat garant voor een flink stuk entertainment. Agnes zingt ook in andere duo’s en natuurlijk solo. Haar nieuwste single ‘Ik jou it net op’ is een door Doede Veeman vertaalde cover van Jason Mraz. Voor evenementen en alle soorten feesten is Agnes te boeken als presentatrice. Op 3 november 2012 treedt ze samen met een aantal Friese artiesten op bij de manage Japero in Berlikum. De opbrengst komt ten goede aan het Spaanse hondenasiel waar Agnes begin dit jaar twee weken werkte als vrijwilligster.

 

+++

MakeOver: meld u nu aan


Straal uw mooiste zelf!


Staat u ’s morgens voor de spiegel of kledingkast en weet u even echt niet meer wat u er mee aan moet? Wilt u zich eens lekker laten verwennen en restylen? Toe aan een metamorfose van kleding, schoeisel, make-up en kapsel? Of kent u iemand, een vriend(in), familielid of buur die u dit gunt? Meld uzelf, hem of haar dan nu aan voor de MakeOver, een gedaanteverandering die uw mooiste zelf laat stralen. Vrouwen, mannen, kinderen; stuur uw kandidaat met een korte motivatie naar info@publicar.nl en kom in aanmerking voor een van professionele MakeOver van RondOm.


Bent u ondernemer en zou u mee willen werken aan MakeOver? Bel Maaike van den Berg 06- 53772587 of Arjen Vos 06-23711087.


Bekijk de foto's

19-6-2012 15:20 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan