23 juni Save The Last Dance: laatste editie Parnas Presenteert!

Uitgaan

23 juni Save The Last Dance: laatste editie Parnas Presenteert!

LEEUWARDEN, 2012 – Op 23 juni laat Parnas voor de allerlaatste keer zien, horen en ervaren wat het in huis heeft. Het Leeuwarder Centrum voor de Kunsten sluit in juli dit jaar definitief haar deuren. Parnas Presenteert! is een eendaags festival in De Harmonie met een boeiend programma van muziek, dans, toneel en beeldende kunst.


Parnas gaat dicht, en pakt daarom nog één keer uit en biedt alle Leeuwarders een laatste kans om al het mooie van Parnas te aanschouwen. Daarom staan ook dit jaar alle zalen en foyers van de schouwburg boordevol met optredens en performances. Een greep uit het programma: Theaterwerk, Street ONE en TWO, Parnananas, A Letter Home, moderne dans, Marakest, de Saxy Ladies en de winnaars van het Parnas Muziekconcours én The Voice of Parnas.

Om ervoor te zorgen dat Parnas eruit gaat met een knal is er maandenlang gewerkt aan grotere producties. Daaronder valt de première van de jongerenproductie LIVE!, waarbij zo’n 70 jongeren een voorstelling hebben gemaakt waarin film, muziek, dans en toneel samenkomen. Nog zo’n hoogtepunt is het klassiek ballet, waarin projecties, licht en geluid onderdeel zijn van de voorstelling.

Parnas Presenteert!
23 juni 2012 van 14:00 uur tot 00:00 uur
Stadsschouwburg de Harmonie
Entree: €6,-, kinderen tot 13 jaar €3,-
Voorverkoop aan de balie van Parnas, Raadhuisplein 25 in Leeuwarden
Details: www.parnas.nl

20-6-2012 10:09 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan