Uitgaan

30 juni houdt De Harmonie seizoensopruiming

30 juni houdt De Harmonie seizoensopruiming

LEEUWARDEN, 2012 - Het theaterseizoen zit er al weer bijna op en dat betekent tijd voor de grote opruiming! Daarom is iedereen op zaterdag 30 juni van 13.00 tot 17.00 welkom bij Stadsschouwburg De Harmonie. Alles moet weg, affiches van afgelopen seizoen, boeken, cd’s en nog veel meer.


Behalve de gratis af te halen promotiemiddelen zijn er rondleidingen door het theater en is er een trekkenwandshow. Het terras aan de waterkant van De Harmonie is open, waar u heerlijk kunt genieten van voordelige hapjes en een drankjes. De bierfusten moeten leeg en de wijn moet op, maar ook de ijsjes en de bitterballen kunnen niet langer bewaard. Ook de horeca afdeling van De Harmonie houdt opruiming.

Tussendoor kunt u genieten van verschillende culturele optredens en uiteraard kaarten reserveren voor komend seizoen. Ook aan dejongste bezoekertjes wordt gedacht, voor de kinderen is er een springkussen, een ballenbak en een snoepkraam. De muziek van Hammer en Kaspers afgewisseld met een DJ maakt de middag compleet.

Reserveren voor Tenminste Houdbaar Tot is niet nodig, de entree is gratis.

29-6-2012 15:51 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan