Uitgaan

16 juni Simone van der Vlugt en Derwent Christmas bij selexyz de tille

16 juni Simone van der Vlugt en Derwent Christmas bij selexyz de tille

LEEUWARDEN, juni 2012 - Juni is de Maand van het Spannende Boek en daarom organiseert boekhandel selexyz de tille een tweetal activiteiten. Simone van der Vlugt en Derwent Christmas zijn beide op zaterdag 16 juni te gast in de Leeuwarder boekhandel. Van der Vlugt signeert tussen 13 en 14 uur haar werk en vanaf 14.30 uur kan ieder die dat wil galgje spelen met Derwent Christmas.


Simone van der Vlugt
Op zaterdag 16 juni is Simone van der Vlugt te gast in de winkel. Van 13.00 tot 14.00 uur signeert zij haar werk, waaronder het geschenk De ooggetuige dat zij speciaal voor de Maand van het Spannende Boek schreef.

De ooggetuige
Manon Jonker is getuige van een roofoverval bij een juwelier. Ze overleeft het doordat de overvallers denken dat ze blind is. Wanneer de daders erachter komen dat Manon alleen slechtziend is, volgen er een paar beangstigende confrontaties.

Simone van der Vlugt is een van Nederlands populairste en meest bekroonde thrillerauteurs. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Haar thrillers worden in elf landen vertaald.

Galgje spelen met Derwent Christmas
Derwent Christmas werd dit jaar met zijn boek Volmaakte verdwijning genomineerd voor de Gouden Strop 2012. Op zaterdag 16 juni komt hij eveneens naar de winkel, maar dan om galgje te spelen! Van 14.30 tot 16.00 uur kan iedereen aanschuiven en meespelen met de auteur. De winnaar krijgt een leuke verrassing!

Derwent Christmas is voormalig stadsdichter van Leeuwarden. Hij won met zijn roman Twee tranen de Schaduwprijs voor het het beste Nederlandstalige spannende debuut van 2008. Vorig jaar verscheen zijn nieuwste boek Volmaakte verdwijning.

 

 

3-6-2012 21:57 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan