Unieke EK-actie: gratis overnachten bij Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Uitgaan

Unieke EK-actie: gratis overnachten bij Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

LEEUWARDEN, 5 juni 2012 - Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof lanceert een unieke EK-actie. Gasten die vanaf 28 mei een kamer boeken bij één van onze hotels voor een verblijf in juni, krijgen als Oranje Europees Kampioen wordt hetzelfde aantal overnachtingen cadeau bij een volgend verblijf. Ook niet Oranjefans scoren met deze actie.


Als Oranje wint, wint de Fletcher-gast ook

Bijvoorbeeld: 3x overnachten bij één van onze hotels betekent daarna 3x een gratis overnachting als Oranje de Europese titel behaalt. Bij de boeking op de website van Fletcher Hotels vullen de gasten een speciale EK actiecode (EK2012) in. Als Nederland Europees Kampioen wordt, ontvangen alle gasten, die met de actiecode boekten, een email. Zij kunnen vervolgens een nieuwe boeking maken voor hetzelfde aantal overnachtingen, maar dan kosteloos. Het EK-cadeautje kan dan op een speciale website geboekt worden na 1 augustus a.s.


Grote kanshebber


Als vice-wereldkampioen is Oranje natuurlijk een van de favorieten voor de eindzege komende zomer in Oekraïne en Polen. Het toonaangevende voetbalmagazine Voetbal International stelt dat het vertrouwen van de Nederlandse bevolking in de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk groot is. Volgens bookmakers zit Oranje in de top 3 van kanshebbers.


Kraskaart


In samenwerking met Van Dobben en Inbev deelt Hotel-Paleis Stadhoudelijk Hof tijdens het EK ook kraskaarten uit aan de gasten. Wanneer een gast 3x hetzelfde plaatje krast, maakt men kans op één van de 1500 prijzen waaronder een origineel oranje EK shirt, een verrassingshotel voucher, een hangmat en een strandtas.


Over Fletcher Hotels


De 60 Fletcher Hotels onderscheiden zich door authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn bovendien uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Foto: KNVB

5-6-2012 10:40 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan