9 juni Jail House Rock Festival Outdoor in Leeuwarden

Uitgaan

9 juni Jail House Rock Festival Outdoor in Leeuwarden

LEEUWARDEN, juni 2012 – Na de ontzettend succesvolle indoor edities van Jail House Rock, is het nu tijd voor iets nieuws, iets groters en iets nóg sensationelers… Jail House Rock Festival! Zaterdag 9 juni zul je getrakteerd worden op de … lekkerste beats, rockende zangers en gierende gitaren. Het belooft een muzikaal spektakel te worden… Dat je niet mag missen!


De vaste Jail House Rock gasten zijn losgebroken! Steff da Campo zal samen met de band JUISCHT!, gitarist The Iki Man en Guido Mo op viool het gehele binnenplein omver blazen. Stilstaan is onmogelijk!

Uiteraard worden er voor deze outdoor editie nieuwe bajesklanten ingerekend. De band Frihals zal samen met DJ Ricardo Silvio bewijzen dat house en live muziek ontzettend goed samen gaan. Dampende beats in combinatie met rock ‘n’ roll betekent: vuurwerk!

Toeters en bellen
Stanley on the sax en Andrei Russo op percussie vormen een perfect team met DJ Praia del Sol. Zodra zij de gevangenisarena betreden zal de zon direct feller gaan schijnen. Door de zomerse klanken, ritmische trommelgeluiden en het zwoele geluid van de saxofoon lijkt iedereen zich even op een tropisch Alcatraz te begeven.

Over tropische oorden gesproken: helemaal ingevlogen vanuit Torremolinos, de man die een feestje bouwen kan, the one and only Danny Panadero! Hij zal de allereerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK voorzien van commentaar. Er zijn grote schermen opgehangen zodat je het tijdens het festival van begin tot eind kunt volgen. In de pauze zal hij, met zijn knappe verschijning, al zijn hits ten gehore brengen.Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat elke editie weer ontzettend hard! Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent? Koop dan vast je ticket online, op www.steffdacampo.com. Én meld je aan op de Facebook-pagina, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Liever op de ouderwetse manier? Kom gezellig even langs bij Café de Bak in De Blokhuispoort, ook daar kun je kaarten scoren. Tickets in de voorverkoop: €10,- Aan de deur: €15,-

 

 

7-6-2012 12:20 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan