22 september FOK! Columnistencabaret in Eetcafé Het Leven Leeuwarden

Uitgaan

22 september FOK! Columnistencabaret in Eetcafé Het Leven Leeuwarden

LEEUWARDEN, 6 september 2012 - Diverse columnisten van de bekende nieuwswebsite FOK! komen voor het eerst naar Leeuwarden om voor te lezen uit eigen werk. Op zaterdag 22 september kan het publiek genieten van acht columnisten met elk hun eigen stijl: van stevige actuele columns over politiek tot romantische verhalen in de trein, alles komt voorbij op deze middag.


 - persbericht -

 

Femke Bakker schrijft al bijna vier jaar voor de website: “Het is uniek dat het Columnistencabaret naar Friesland komt. Omdat de meeste van onze columnisten in het midden van het land wonen, worden de voorstellingen vaak in Amsterdam en Apeldoorn gegeven. Dit is een mooie kans voor het publiek in Leeuwarden om hierbij aanwezig te zijn.” Naast de in Leeuwarden wonende Femke Bakker, is ook de Fries Henk Rigter aanwezig. Hij is onder andere bekend van zijn avonturen in Afrika met ThreeLeftHands.


FOK! is vooral bekend geworden als nieuwssite met een knipoog en vanwege het veelbezochte forum. De columnhoek is een vast onderdeel van deze website.

Het FOK! Columnistencabaret vindt plaats op zaterdag 22 september in Eetcafé Het Leven, Druifstreek 57-59. De middag start om 13.15 en duurt tot circa 16.30. De toegang is gratis.

6-9-2012 14:03 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan