Saskia Wagenvoort exposeert bij Kunstkade: Mixed & Stitched photography

Uitgaan

Saskia Wagenvoort exposeert bij Kunstkade: Mixed & Stitched photography

Leeuwarden, 2015 - Bijzondere portretten en stillevens van Saskia Wagenvoort zijn van 17 januari tot 13 februari te bezichtigen bij Kunstkade. Saskia, van huis uit visagiste, werkt veel met en voor reclamebureaus en filmmakers. Zij biedt workshops aan voor particulieren en scholen, die zowel visagie (make-up) en grime kunnen omvatten.


Daarnaast maakt zij als fotograaf vrij werk, hetgeen het best te omschrijven valt als mixed & stitched photography.

Haar passie voor fotografie uit zich in het creëren van beelden die, herkenbaar door haar gebruik van licht, modelkeuze, styling en compositie “uitgesproken Saskia” zijn, met organische componenten en persoonlijke vormen.

Saskia: “Ik werk altijd aan de hand van thema’s, ook in m’n lessen. Om inspiratie te krijgen kijk ik op veel terreinen naar plaatmateriaal: kunst, film, catwalk shows, magazines, de natuur. Ik geniet het meest als alles samenkomt en elkaar versterkt, visagie, haar, achtergrond, styling. Dat is mijn streven in visagieklussen, in m’n eigen werk, maar in het klein ook in de workshops.

Vanaf het eerste begin is Saskia lid van Kunstkade. “Ik was vooral benieuwd naar wat er ging komen en welke samenwerkingen er zouden ontstaan. Ik denk dat dit nog wel meer zou kunnen, want je komt elkaar te weinig spontaan tegen”

Het werk van Saskia is terug te vinden in diverse magazines en websites, op ansichtkaarten in het Keramiekmuseum Het Princessehof en binnenkort ook in het Fries Museum.

Meer info over Saskia Wagenvoort: www.saskiawagenvoortartwork.nl

Op zaterdag 17 januari om 15.30 uur zal Saskia aanwezig zijn bij Kunstkade en de expositie openen.

De expositie is maandag tot en met vrijdag te bezichtigen van 11 tot 16 uur, Groot Schavernek 9f Leeuwarden.

12-1-2015 11:23 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan