Kapsalon Haaridee doet mee aan Golden Trophy Award van Great Lenghts

Zakelijk

Kapsalon Haaridee doet mee aan Golden Trophy Award van Great Lenghts

LEEUWARDEN - Je hebt kapsalons en kapsalons. Haaridee uit Leeuwarden is er één die zich behoorlijk onderscheid en inmiddels landelijke bekendheid geniet. Zo verzorgt de trendy kapsalon regelmatig metamorfoses voor de weekbladen Party en Yes.


Eigenaresse Annelie Spanninga houdt niet alleen de trends nauwgezet in de gaten, maar verwerkt ook haar eigen ideeën in de trendy kapsels.

,,Stilstand is achteruitgang. We zijn altijd bezig om up to date te blijven, maar als het even kan, lopen we voorop. Overigens knippen we niet alleen volgens de laatste haarlijn maar ook traditioneel. Wij geven advies en tips, maar de klant bepaalt. En natuurlijk speelt ook de gezelligheid een rol.’’

Haaridee, gevestigd aan de Gysbert Japicxstraat in Leeuwarden, bestaat deze maand vijf jaar. In die jaren is Haaridee regelmatig in het nieuws geweest en nog steeds timmert de kapsalon behoorlijk aan de weg. Annelie Spanninga: ,,In 2008 zijn we gekozen tot leukste kapper van Leeuwarden en dit jaar doen we mee aan de Golden Trophy Award van Great Lenghts. Die trofee kun je winnen als je de mooiste coupe weet te maken met behulp van Great Lenghts. Dat wil zeggen, verlengen, opvullen of leuke details maken met kleur extentions. Daarnaast speelt ook de kleding en make-up een rol. De uitslag is pas in november, maar we hebben er een goed gevoel bij."

 

Team Haaridee


 

"Overigens hebben we vorige week ook een screening gedaan voor het tv-programma Live for you van RTL 4. Het zou leuk zijn wanneer daar iets uit rolt. We willen Friesland graag op de kaart zetten en laten zien dat we ook in het hoge noorden bij de tijd zijn en als het even kan zelfs voorop lopen.’’


Foto:
- Eén van de inzendingen voor de Golden Trophy Award
- Team Haaridee

Fotograaf: Henri Vos

 

Website Haaridee

 

 

 

14-10-2010 11:28 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk