Zakelijk

Surseance moedermaatschappij Music Store Group, winkels blijven nog open

14 oktober 2010 - Op maandag 11 oktober 2010 is door de Rechtbank Rotterdam de surseance uitgesproken van Avalon Wholesale B.V., moedermaatschappij van de Music Store Groep.


De advocaten Mulder (Pot Jonker Seunke Advocaten) en Winters (Winters & De Vries Advocaten) zijn benoemd tot bewindvoerders. De directie geeft aan dat de onderneming ten gevolge van de aanhoudende omzetdaling in de financiële problemen is geraakt.

Music Store heeft 120 winkels waarvan de helft eigendom is van franchisenemers. De bewindvoerders onderzoeken op dit moment of voortzetting van de Music Store winkels mogelijk is. Zij voeren daarvoor gesprekken met de bank en met mogelijke overname- kandidaten. Zij verwachten begin volgende week duidelijkheid te hebben over de voortzetting van de activiteiten. Alle Music Store winkels zullen in afwachting daarvan normaal geopend blijven.

 

In Friesland zijn acht Music Store winkels, waaronder  de Music Store op de Wirdumerdijk.

 

 

14-10-2010 09:41 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk