Friezin winnares eerste Healthy Life Awards van Weight Watchers

Zakelijk

Friezin winnares eerste Healthy Life Awards van Weight Watchers

Breda, 18 oktober 2010 - Wendy van Buuren is geselecteerd als winnares tijdens de finale van de eerste Healthy Life Awards van Weight Watchers. Zij werd beloond voor haar inspanning om haar voedingsgewoonten en levensstijl te veranderen.


Weight Watchers maakte vrijdagavond 15 oktober de winnares bekend van de Healthy Life Awards 2010. De uitreiking van de Healthy Life Award vormt de afsluiting van een wedstrijd waarbij Weight Watchers cursisten het tegen elkaar opnamen en hun unieke en persoonlijke afslankverhaal deelden met het publiek.

 

Tijdens de eerste editie van deze nationale wedstrijd werd cursist Wendy van Buuren uit Oosterwolde bekroond omdat zij haar voedingsgewoonten zodanig veranderde en een gezonde levensstijl heeft aangenomen. Het onverminderde enthousiasme van alle deelnemers tijdens de wedstrijd dit jaar, heeft Weight Watchers er toe aangezet nu al een volgende editie van de Healthy Life Awards in 2011 te plannen. 

 

18-10-2010 21:05 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk