Zakelijk

Honderd boten en 3800 bezoekers op gebruikte botenbeurs in WTC Expo

Honderd boten en 3800 bezoekers op gebruikte botenbeurs in WTC Expo

Leeuwarden, 25 oktober 2010 – De gebruikte botenbeurs Bootoutlet die op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010 voor de eerste keer plaatsvond in het WTC Expo Leeuwarden is een succes geweest. Het wordt een jaarlijks terugkerend evenement.


Op de eerste dag werd er al vroeg een aantal boten verkocht en deze tendens zette zich voort over het gehele weekend. Op de eerste overdekte gebruikte botenbeurs van Nederland waar ruim 100 boten en 30 marktkramen met watersportaccessoires tentoongesteld waren kwamen 3766 bezoekers af. Dit aantal lag in de verwachting van de organisatie.

De deelnemers waren zeer te spreken over de opzet van de beurs en enthousiast over het genomen initiatief om een gebruikte botenbeurs in het WTC Expo te organiseren. Het overgrote deel van de deelnemende bedrijven heeft dan ook nu al toegezegd volgend jaar weer deel te nemen.

Met het succes van Bootoutlet, wat een initiatief is van de ANWB Waterkampioen, YachtFocus en WTC Expo, zet laatstgenoemde een jaarlijks terugkerend evenement op de agenda. WTC Expo zal op korte termijn een datum voor de 2e editie bekend maken.


 

 

25-10-2010 16:28 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk