De krachtige wooncombinatie van Otak, Zwette Wonen en Slapen en Colors@Home

Zakelijk

De krachtige wooncombinatie van Otak, Zwette Wonen en Slapen en Colors@Home

'Ook voor tapijt kan ik naar Zwette'. Met de toevoeging van Colors@Home in het pand van Otak en Zwette Wonen en Slapen in Leeuwarden is de puzzel compleet, meent eigenaar Bernard Mijnders. "Of je nu zoekt naar meubels, rolgordijnen, vloerbedekking of behang, bij ons kun je terecht voor een compleet interieur.


Colors@Home biedt een aanvulling waarnaar we al een hele tijd op zoek waren. Nog elke week kwam er wel een klant binnen met de vraag waar onze tapijtafdeling was."

Volgens Mijnders moet je je bij zulke signalen toch eens achter de oren krabben en nadenken over je visie als onderneming. "Wat gaan we doen? We kunnen er nog een bankstel extra bij zetten, maar we kunnen ook ons eigen verhaal versterken. Klanten zijn op zoek naar het complete plaatje, naar één adres voor hun volledige wooninrichting. Als een van de bekendste Friese woonwinkels kun je dan niet achterblijven."

Tot zeven jaar geleden zat Zwette Tapijt in hetzelfde pand. Maar de zelfstandige eigenaar besloot ermee te stoppen, legt Mijnders uit.
"Zwette Tapijt heeft een enorme bekendheid van vroeger. We zijn nog maar een aantal weken bezig en merken nu al dat er veel interesse is voor Colors@Home. Het zit nog steeds tussen de oren van klanten: ook voor tapijt kan ik naar Zwette."

Nauwe samenwerking
Naar buiten toe presenteren de drie woonwinkels zichzelf als aparte bedrijven, aldus Mijnders. "Otak staat voor Puur Wonen: kwalitatief uitstekende meubelen voor een bescheiden prijs. Zwette staat voor moderne en eigentijdse meubelen, die zowel mooi, tijdloos als betaalbaar zijn. Kort door de bocht is Otak de winkel voor jong wonen, voor starters. Zwette is meer voor mensen die gesetteld zijn, het accent ligt wat anders."

Colors@Home heeft alles om het interieur opnieuw tot leven te brengen, met behang, raamdecoratie, gordijnen en vele soorten vloeren, vertelt Mijnders trots. "Met alle bekende merken kan een breed aantal woonstijlen worden gerealiseerd, van jong tot klassiek en van moderne interieurs tot kinderkamers. Ook aan de verschillende budgetten is gedacht. Bovendien, niet alleen voor de particuliere woning maar ook voor het inrichten van bedrijfspanden en projectinrichting kan men bij ons terecht. Kortom, wij bieden voor ieder wat wils!”

Qua service en dienstverlening draait het volgens Mijnders om samenwerking: "Mensen creëren dan ook vaak hun eigen combinaties door bij zowel Zwette als Otak meubels en accessoires uit te zoeken. Interieuradvies wordt dan ook steeds belangrijker."

Passend interieuradvies
Vaak kiezen mensen uit onzekerheid of onwetendheid voor gemakkelijke en veilige oplossingen, zoals een crèmekleurige muur. "Uiteraard kan een klant bij ons terecht voor een gewone rol behang. Maar als je wilt, dan krijg je daarbij een compleet technisch advies of kleuradvies. Onze interieurcoach, Marieke Baan, helpt uit te vinden wat iemands smaak is en legt uit wat de juiste combinatie van meubels, tapijt, behang en gordijnen is. Eerder moesten we mensen soms doorverwijzen naar een collega uit de buurt, maar eigenlijk is dat zonde. Nu kun je klanten alles bieden wat ze zoeken en hoef je geen 'nee' meer te verkopen.”

Acties
Bij Colors@Home krijgen klanten nu 25% korting op vloeren: tapijt, vinyl en pvc.

Bij Zwette is het weer tijd voor de Dubbeldeals: koop het een en krijg het ander. Bijvoorbeeld: koop een zitmeubel en kies kosteloos een bijpassend karpet uit.

Kijk op de volgende sites voor meer informatie:
www.colorsathome.nl
www.zwettemeubelen.nl
www.otak.nl


 

 

29-10-2010 13:33 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk