16 oktober Open dag Dier & Arts Leeuwarden in Goutum

Zakelijk

16 oktober Open dag Dier & Arts Leeuwarden in Goutum

Huiskat Ozzy is er klaar voor en de dierenartsen en assistentes ook. Op 16 oktober a.s. houdt dierenkliniek Dier & Arts Leeuwarden op de locatie in Goutum een open dag voor haar klanten, omwonenden en belangstellenden om kennis te komen maken met de nieuwe praktijk.


Met vijf dierenartsen zijn de twee hoofdlocaties en de dependance van Dier & Arts Leeuwarden in Leeuwarden, Goutum en Marsum goed vertegenwoordigd. Cathy Pool is acht jaar dierenarts in Leeuwarden en samen met dierenarts Anika Bos behandelt zij de gezelschapsdieren op de locatie in Goutum.  Bezoek is altijd op afspraak. “Daarmee voorkomen we dat de klant in een volle wachtkamer zit met allerlei verschillende dieren of lang moet wachten”, vertelt Cathy Pool. Op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur is de balie bemand voor algemene vragen en advies én voor het afhalen van medicijnen en diervoeders. “Medicijnen en voer kunnen, afhankelijk van het aankoopbedrag, ook gratis of tegen geringe kosten worden thuisbezorgd.”

Behandelingen
Dier & Arts Leeuwarden heeft vele mogelijkheden om huisdieren te onderzoeken en te behandelen. In de operatiekamer in Goutum zijn verschillende operaties mogelijk, waaronder een kijkoperatie voor het steriliseren van een teef. Met een echo- of röntgenapparaat worden organen bekeken en kunnen bijvoorbeeld botbreuken opgespoord worden. Ook is er een uitgebreid laboratorium voor verder onderzoek van bloed, urine, ontlasting en huid. “Samen met de klant zoeken we naar de beste zorg voor het huisdier. Een vriendelijk contact met onze klanten en hun dieren en het geven van goede begeleiding vinden wij belangrijk. Daar maken we graag extra tijd voor vrij.”

Open dag: win kaartjes voor Aqua Zoo
Klanten en bezoekers kunnen tijdens de open dag van 10.00 tot 16.00 uur in en om de praktijk terecht voor een rondleiding, advies en leuke activiteiten. De dierenartsen en assistentes zijn aanwezig om een antwoord te geven op alle vragen. Er is een speurtocht door de praktijk en er zijn verschillende stands met producten voor hond en kat. Voor de kinderen is er veel vermaak, zoals een luchtkasteel, een kleurplatenactie en een ponyritje door de buurt. Verder wordt er een ballonnenwedstrijd georganiseerd. Hiermee zijn toegangskaartjes te winnen voor Aqua Zoo.

Demonstratie Doggydance

Er worden demonstraties gegeven van de verschillende behandelingsmogelijkheden binnen de praktijk . “Maar ook staat er naast de praktijk een tent waarin we een demonstratie Doggydance laten zien. Een gedragstherapeute geeft uitleg over het gedrag van honden en katten en laat in de praktijk zien hoe je om kunt gaan met gedragsproblemen.”

 

Trimsalon Jansen, welke in de praktijk is gehuisvest, zal ook demonstraties geven. Het registreren van hond of kat is tijdens de open dag extra voordelig. Dier & Arts Leeuwarden geeft extra korting op het (later) laten chippen van gezelschapsdieren.


Locatie open dag: Locatie Goutum Goutumerdyk 77 9084 AD Goutum
website: Dier & Arts Leeuwarden

 

Dit artikel is ook te lezen in Stadsblad Liwwadders nr 129, editie oktober 20104-10-2010 12:17 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk