Tien jaar Kaldi, tien dagen feest

Zakelijk

Tien jaar Kaldi, tien dagen feest

Kaldi Koffie & Thee bestaat tien jaar en dat vieren we! Op 10-10-10 om 10.10 uur gaat het filiaal aan de Kleine Kerkstraat 39 in Leeuwarden open. Op vertoon van uw entreebewijs welke u de afgelopen negen dagen heeft kunnen bemachtigen door iets te kopen bij Kaldi koffie en thee kunt u naar binnen. Wethouder Marco Florijn zal als klap op de vuurpijl onder andere op 10 oktober  om 10.10 uur een Jura espressomachine weggeven.


Een grote diversiteit aan producten is de afgelopen tien dagen lang voor enorm lage prijzen over de toonbank gegaan. Naast koffiemachines,  zijn onder meer pads, dubbelwandige glazen en andere accessoires eenmalig afgeprijsd. Iedere klant die een product in deze tien dagen heeft gekocht, kreeg een entreebewijs voor 10 oktober.

 

Om 10.10 uur gaat de winkel open en de entree bewijzen worden ingevuld ingeleverd.  Aansluitend zal wethouder Marco Florijn een vijftiental prijzen weggeven waaronder een jura espressomachine ter waarde van €839. Daarna zullen alle acties van afgelopen week nog eenmaal herhaald worden.

 

De winkel is tot 11.30 uur open voor verkoop. Met ons 10-jarig bestaan willen we laten zien dat we zijn uitgegroeid van 1 vestiging naar de grootste Koffie & Thee formule van Nederland met bijna veertig vestigingen. Daarnaast is Kaldi de enige Nederlandse koffieformule met vestigingen in China. Maar de ambitie van Kaldi reikt verder. We willen namelijk groeien van winkel naar merk.

 

De aanbiedingen zijn speciaal voor u als dank voor de afgelopen jaren. Ons succes hebben we te danken aan onze klanten die al jaren genieten van onze koffie en thee en andere aan koffie gerelateerde producten. Met deze tiendaagse willen we iets terugdoen. Daarom is het tijd om dit feest goed te vieren. We doen dit maar één keer in de tien jaar, zorg dus dat je er bij bent op zondag 10 oktober! Om tien minuten over tien gaan we open, waarna de grote finale plaatsvindt: het weggeven van onder meer een Jura espressomachine!

 

 

 

 

 

8-10-2010 15:48 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk