Tim Douwsma weer kind in Speelgoedparadijs bij Mazzelshop Camping Totaal

Zakelijk

Tim Douwsma weer kind in Speelgoedparadijs bij Mazzelshop Camping Totaal

Zanger en presentator Tim Douwsma is elke zondag het gezicht van Karaoke Kids bij de TROS. Om wat in een jeugdige sfeer te komen, komt de zingende Fries samen het enorme speelgoedassortiment bewonderen van Mazzelshop Camping Totaal aan de Planetenlaan in Leeuwarden.


Meeste meters Lego
De sympathieke Fries, die bekend is van de televisietalentenjacht ‘Popstars’, staat met open mond voor de eindeloze Playmobil- en Legowanden. Tim: “Vroeger kon ik me daar urenlang mee vermaken. Sommige pakketjes vond ik te moeilijk. Mijn vader zette die ’s nachts voor mij in elkaar, zodat ik de volgende ochtend er mee kon spelen!” Het is niet verwonderlijk dat de kersverse presentator onder de indruk is van de vele dozen. Mazzelshop Camping Totaal heeft de meeste meters Lego van Nederland en is daarmee zeer exclusief. “Ik weet wel waar ik naar toe zou gaan om cadeautjes te halen voor Sinterklaas en kerst”, merkt Tim op. Naast Playmobil en Lego, biedt de winkel nog veel meer op speelgoedgebied. Baby’s, peuters en kleuters, aan iedereen is gedacht. Voor alle leeftijdscategorieën ligt er wel wat wils in de overzichtelijke schappen. Tim springt spontaan op een tractor. “Dit is helemaal mijn merk!”, grapt hij. Het is duidelijk dat de jonge entertainer zich weer kind voelt. Met sprankelende ogen: “Daarom vind ik Karaoke Kids ook zo leuk. Het is speels en ik ben dol op kinderen!” Tim lijkt zich goed te kunnen verplaatsen in de belevingswereld van de kleintjes: “Dit is een waanzinnig paradijs voor kinderen!”

Speelgoed voor jong en oud
Mazzelshop Camping Totaal richt zich niet alleen op jongens en meisjes, ook volwassenen kunnen zich prima vermaken in de ruime zaak. Terwijl heren hun ogen de kost geven in het campinggedeelte, zwijmelen dames bij alles wat glinstert en schittert in de pas ingerichte kerstshowroom. Poppen en bouwpakketten houden de kinderen bezig en mannen interesseren zich voor de modernste buitenkeukens, terwijl de dames graag rondneuzen bij de meest stijlvolle accessoires en decoratie. Tim stelt zich het perfecte plaatje voor: “Ik zie mezelf hier al lopen, hand in hand met mijn zoontje of dochtertje. Het wordt dan wel lastig voor me, ik kan mijn vrouw en kinderen natuurlijk niet alles geven wat ze willen!” De enthousiaste jongeman wil graag een gezinnetje stichten, maar voorlopig is het nog niet zo ver. “Op dit moment hou ik me bezig met mijn carrière. Volgend jaar staan er heel veel spannende dingen gepland, eind dit jaar komt mijn nieuwe single uit en vanaf 24 oktober ben ik te zien in Karaoke Kids van de TROS.” Dan wordt de talentvolle Tim weer afgeleid door een speelpop die hem doet denken aan zijn Action-Man figuur van vroeger. Met grote ogen: “Als ik nog kind was, zou ik mijn ouders zeker overhalen om even langs Mazzelshop Camping Totaal te gaan!”

Tim Douwsma presenteert vanaf 24 oktober Karaoke Kids bij de TROS op Ned.1

Dit artikel verscheen ook in Stadsblad Liwwadders, november 2010 - nummer 130

10-11-2010 12:34 1 reacties

Reacties (1)

Een prachtig artikel in ons stadsblad, is weer eens wat anders dan het traditioneel volstoppen met advertenties in andere HH bladen.hierdoor neb je de neiging dit HH blad direct in de oudpapier bak te deponeren.Liwwadders ik zie ze overal in de stad liggen is feitelijk het leukste HH blad van Leeuwarden.Goed gezien Mazzel shop, kiezen voor de beste!

Geplaatst door dirk op 14-11-2010 16:26
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk