Accolade vernieuwt wagenpark en kiest voor duurzame service-wagens

Zakelijk

Accolade vernieuwt wagenpark en kiest voor duurzame service-wagens

HEERENVEEN – Woningcorporatie Accolade heeft in totaal 23 nieuwe bedrijfsauto’s aangeschaft. De servicebussen zijn geleverd door Renaultdealer ABD uit Drachten.


Uitgangspunt bij de keuze voor de nieuwe servicewagen ten behoeve van het onderhoudsbedrijf van Accolade, is dat het wagenpark moet passen binnen de gedachten van een toekomstbewuste samenleving.

De corporatie heeft de bussen nodig voor de vaklieden, die dagelijks bij huurders in de ruim 16.000 woningen in Heerenveen, Drachten, Joure, Sneek en Franeker langs gaan als de klant hierom vraagt.

Niet alleen is op belangrijke aspecten van duurzaamheid gelet, ook is gekozen voor gebruikersvriendelijke voertuigen. Zo is op 15 auto’s een ladderlift aangebracht, die er voor zorgt dat de vakman niet meer zelf zijn materialen van het dak van de bus hoeft te tillen. Ook kunnen de vaklieden nu staan in hun servicebus als ze materialen er uit moeten halen.

De in totaal  21 Renault Masters en twee Renault Kangoo’s zijn op 17 november geleverd door Renaultdealer ABD uit Drachten. Hiervan is – vanwege de omvang van de opdracht – een officieel moment gemaakt. Bij de hoofdlocatie van Onderhoud & Service van Accolade aan de Opslach in Heerenveen, kreeg directeur Jan Slager de sleutels uitgereikt door Sander Broekhuizen, die de deal met Accolade heeft gesloten.

De door Accolade aangeschafte Renault bedrijfswagens hebben een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dan het oude wagenpark. De nieuwe Renault Master voldoet aan de strenge Euro5-emissienorm. Dit past volgens Accolade uitstekend binnen het beleid van Maatschappelijk Verantwoord (en duurzaam) Ondernemen (MVO). 

Bij de foto: een deel van het nieuwe wagenpark van Accolade met de vaklieden die klaar staan om serviceopdrachten bij de klant uit te voeren.17-11-2010 15:37 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk