Zuka verwerft optierecht Huizentweets te kopen

Zakelijk

Zuka verwerft optierecht Huizentweets te kopen

ZUKA heeft de exclusieve rechten verworven om tot 31 december 2011, het huizenaanbod huur - en koopwoningen  van haar huizenportal,  www.zuka.nl te koppelen aan alle Twitteraccounts die door Huizentweets worden geëxploiteerd, met inmiddels meer dan 50.000 volgers.


De koppeling biedt unieke mogelijkheden voor woningverkopers via www.zuka.nl. De samenwerkingsovereenkomst loopt vanaf 19 november  2010 tot en met 31 december 2011, met de mogelijkheid tot verlenging.

Zuka heeft het optierecht verworven om gedurende de looptijd van de samenwerkingsovereenkomst en de verlening hiervan, na een periode van twaalf maanden, de onderneming  Huizentweets te kopen.

De doelstelling van Zuka en Huizentweets is, het bevorderen van transparantie in de markt en het vereenvoudigen van het transactieproces waardoor geïnteresseerde kopers en verkopers sneller en goedkoper de koop- en verkoop van hun woning tot stand kunnen brengen.
 
Over Huizentweets
Het "Twitter"netwerk van oprichter André van Eerden bestaat sinds 2008 en heeft de laatste maanden een enorme groei doorgemaakt.
www.huizentweets.nl heeft in een korte periode een bereik van 3000 bezoekers per dag  weten te realiseren. ZUKA, onderdeel uitmakend van de VMG zal de diensten welke zij aanbied op de site www.zuka.nl ook ter beschikking stellen binnen de Twitteraccounts om een doeltreffendere verkoop te realiseren.  Sociale media als Twitter worden steeds vaker ingezet om een huis te verkopen. Zuka en Huizentweets zullen samen verder investeren  in het nieuwe platform waar het mogelijk is om door te linken naar advertentiepagina's van de makelaar. Ook makelaars kunnen hun aanbod plaatsen en hiermee hun bereik vergroten.

Over Zuka
Zuka is opgericht in 2007 en heeft de afgelopen maanden een substantiële groei doorgemaakt. De
site biedt inmiddels 265.000 woningen aan, een vervijfvoudiging ten opzichte van de start.
Zuka.nl speelt in op de trend dat steeds meer huiseigenaren ervoor kiezen om de verkoop van hun
woning in eigen hand te houden. Zuka heeft een eenvoudig doch doeltreffend online platform om
woningen te koop aan te bieden.

ZUKA BV, onderdeel van Vivenda Media Groep NV (VMG). Vivenda Media Groep NV is gespecialiseerd in multimedia voor de onroerendgoedsector, zowel middels internet als in gedrukte vorm. VMG is marktleider in haar branche en hoofdzakelijk op de Nederlandse en Duitse markt actief. De doelstelling van de onderneming is om haar leidende positie op het gebied van multimediale communicatieproducten voor de onroerendgoedsector verder uit te breiden.  

22-11-2010 09:19 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk