Nederland wordt groenland: Werken aan verduurzaming van de energievoorziening

Zakelijk

Nederland wordt groenland: Werken aan verduurzaming van de energievoorziening

Het zou zomaar kunnen dat je de afgelopen week de Alliander werkgeverscampagne Nederland wordt groenland voorbij hebt zien komen.


Met een opmerkelijke video wil netwerkbedrijf Alliander de aandacht vestigen op zijn rol en uitdaging binnen de veranderende vraag naar energie. Om duurzame energie mogelijk te maken, worden de energienetten steeds slimmer. Die verandering zorgt voor dynamiek, beweging en spannende opdrachten en projecten voor medewerkers.

 

Organisaties die maatschappelijk relevant zijn, hebben steeds vaker een streepje voor bij werkzoekenden. De link tussen een netwerkbedrijf en duurzaamheid wordt vaak niet meteen gelegd, maar door inzet van ICT heeft Alliander juist veel projecten en initiatieven die bijdragen aan een duurzame energievoorziening. De organisatie onderneemt diverse activiteiten om zijn werkzaamheden als netwerkbedrijf en rol binnen de energiebranche bij een breder publiek bekend te maken.

 


 

Naast een groot aantal banen op gebied van ICT heeft Alliander ook traineeships voor ICT, management en technisch talent. Op een speciale actiesite kunnen geïnteresseerden en werkzoekenden zich aanmelden om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Alliander en kunnen zij zich abonneren op de vacature alert. Ook is er een speciaal Twitter account geopend met de laatste vacatures.

 

check de site: Nederland wordt groenland

Bron: persbericht Alliander

24-11-2010 15:34 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk