Zakelijk

Open Dag van OIM Orthopedie in Leeuwarden

Op zaterdag 11 september houdt OIM Orthopedie aan de Legedijk 2 in Leeuwarden een Open Dag van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom! We geven alle belangstellenden de mogelijkheid een kijkje te nemen achter de schermen van ons bedrijf.


U kunt zien hoe wij orthopedische schoenen, prothesen en orthesen maken. Tevens kunt u op de Open Dag een gratis voetcheck doen, is er een presentatie van Therapeutische elastische kousen en nog veel meer. Onze medewerkers zijn de hele dag beschikbaar voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen.

Wat doet OIM Orthopedie

Aanleiding voor de Open Dag is om u te laten zien wat OIM orthopedie in Leeuwarden allemaal doet. Wij zijn er voor iedereen die een orthopedisch hulpmiddel nodig heeft. We maken prothesen, orthesen, orthopedische schoenen, therapeutische kousen – alles waarmee u zich beter kunt bewegen. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij uw specifieke situatie past. Daarin zit ook de meerwaarde die u van ons mag verwachten: u kunt niet alleen rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, maar op complete ondersteuning. Dus inclusief advies, begeleiding en service. En vooral: betrokkenheid. Vanaf het eerste moment dat u ons belt voor een afspraak. Bij OIM staat ú centraal.

Over OIM Orthopedie

OIM Orthopedie is opgericht in 1981 en de op één na de grootste speler in de orthopedische markt inNederland. Wij hebben 325 medewerkers die werkzaam zijn op onze 25 vestigingen in het land. Daarnaast kunt u bij ons terecht op diverse locaties in onder meer revalidatiecentra, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen.

Vestigingen van OIM Orthopedie zijn in de provincie Leeuwarden te vinden in:

Leeuwarden: Legedijk 2
Beetsterzwaag: van Lyndenlaan 11
Dokkum: Birdaarderstraatweg 74

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
OIM Orthopedie
Annelies Hasper
Legedijk 2
8935 Dg Leeuwarden
Tel 058 – 288 11 50

E-mail: a.hasper@oim.nl

 

 

 

1-9-2010 16:50 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk