Zakelijk

Leeuwarder CrossOver start participatie maatschappij

Het Leeuwarder bedrijf CrossOver kwam vorig jaar in het nieuws met de overname van bedrijfsonderdelen van Creative Industries. Deze onderdelen zijn ondergebracht in CrossOver Holding. De holding gaat zich verder ontwikkelen als participatiemaatschappij.


Er wordt op dit moment geparticipeerd in een zevental bedrijven waarbij de participaties variëren in omvang. Bij de gezamenlijke bedrijven zijn ca. 50 mensen werkzaam en voor 2010 wordt een omzet verwacht van euro 4.5 miljoen.

 

CrossOver Holding richt zich met name op bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Aandeelhouders Rene de Vries, Tadek Solarz en Onno Ebbens verwachten op korte termijn verdere uitbreidingen te kunnen aankondigen.


persbericht CrossOver

13-9-2010 15:43 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk