Zakelijk

16 september ondernemersmarkt op het Waagplein

Bureau Zelfstandigen Leeuwarden organiseert donderdag 16 september op het Waagplein in de Leeuwarder binnenstad een ondernemersmarkt. De markt wil startende ondernemers de mogelijkheid  bieden  hun bedrijf te presenteren en inkomsten te genereren. Daarnaast zijn mensen uitgenodigd die graag kennis willen maken met het zelfstandig ondernemerschap, om zo in je levensonderhoud te voorzien.


In crisistijd komen de mogelijkheden met betrekking tot het ondernemerschap vaker aan de orde. De reden hiervoor is vaak dreigende werkloosheid, in combinatie met een tekort aan werk, of gewoon een stap naar een nieuwe uitdaging. Mensen voelen onzekerheid, ze weten niet wat er komt kijken bij het ondernemerschap. Ze weten niet dat je hulp kunt krijgen en dit vormt vaak een belemmering om je plan door te zetten. Vooral ook in het kader van de jeugdwerkloosheid wordt het ondernemerschap vaker als mogelijkheid gezien om aan de slag te gaan.

Op de ondernemersmarkt  is een brede groep ondernemers aanwezig, van administratiekantoren en coaches tot kunstenaars en acteurs. Een ieder zal zijn of haar bedrijfsactiviteit onder de aandacht brengen. De bezoekers van de markt kunnen standhouders vragen stellen over het starten van een eigen onderneming. Wat gaat er allemaal aan vooraf en waar loop je tegenaan?

Alle bijstandsgerechtigden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen, en iedereen die geïnteresseerd is in het ondernemerschap is via andere mediawegen uitgenodigd.

Bron: persbericht gemeente Leeuwarden

 

 

14-9-2010 15:54 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk