Alles flex met de nieuwe Opel Meriva!

Zakelijk

Alles flex met de nieuwe Opel Meriva!

Een dagje uit met het gezin, naar je favoriete voetbalclub of gewoon de wekelijkse boodschappen doen. De nieuwe Opel Meriva brengt je overal, zonder onverwachte moeilijkheden naar toe. Dit geruste gevoel van eindeloos comfort en optimale ruimte beleeft de familie Veenstra uit Lekkum tijdens een proefrit door Leeuwarden…


Flexibiliteit en veelzijdigheid
Al bij de start van de testrit staat Herman Veenstra versteld van de nieuwe Meriva. “Hij ziet er strak uit!”, merkt Herman op. “Goed verzorgd en mooi gestroomlijnd!” Zijn vrouw, Wenda Veenstra, vult aan: “De voorganger hiervan vond ik nogal oubollig, dit model is echt super, sportief en modern!” Wanneer hun zoon en dochter in de aantrekkelijke auto willen stappen, wordt het al gauw duidelijk dat ‘Flex’ het sleutelwoord is voor de tweede generatie van de Opel Meriva. De naar achter scharnierende achterportieren ‘FlexDoors’ vereenvoudigen de toegang tot de achterbank. Deze deuren openen namelijk veel verder dan de klassieke deuren. Ouders en hun kinderen kunnen uitstappen zonder dat ze door een deur van elkaar gescheiden worden wanneer zowel de voor- als achterportieren open zijn. “Op die manier wordt het risico beperkt dat kleintjes zomaar de weg op stormen”, weet  moeder Wenda. De kids Inne en Montzen vinden het er cool uitzien Niet alleen de portieren zijn flexibel bij de nieuwe Opel Meriva. Door de handrem elektronisch te maken, ontstaat in de middentunnel het FlexRail-systeem: een zeer handige, verschuifbare opbergruimte tussen de bestuurders- en passagiersstoel. Wenda: “Hier kan van alles in; je sleutels, handtas of telefoon. De middenarmsteunen en bekerhouders zijn mooi in het systeem verwerkt. Ik vind het erg praktisch!”

Kwaliteit en comfort
Ook nieuw is de FlexFix-fietsendrager. Dit systeem herbergt een fietsendrager die als een lade onder de bagageruimte verdwijnt als deze niet in gebruik is. Herman houdt van dit soort exclusieve kwaliteit. “Ik ben een trouwe Opel-rijder, omdat het gewoon degelijke auto’s zijn!” Net als zijn vrouw, is hij erg enthousiast over de nieuwe Opel Meriva. “Hij rijdt lekker, ik zit mooi hoog en heb veel beenruimte!” Voor Inne en Montzen is op de achterbank zitten nog nooit zo interessant geweest. In het FlexRail-systeem zit ook een extra aansluitingspunt verwerkt voor verschillende spelcomputers. Achter de stoelen van hun ouders hangen opbergzakken waar ze spulletjes in kwijt kunnen en er zijn zelfs leeslampjes aanwezig. “Wat dat betreft is het dé ideale gezinswagen!”, meent Herman. “De auto is geschikt voor korte tripjes zoals naar Aqua Zoo of Cambuur, maar is ook een perfecte wagen voor langere reizen. Kinderen vervelen zich niet en er is meer dan genoeg opbergruimte waardoor het comfortabel autorijden wordt!” Wenda voegt nog toe dat het inladen van boodschappen ook een stuk soepeler gaat. “De kofferbak biedt veel ruimte waardoor we hoger kunnen stapelen. De achterbank kunnen we zelfs nog naar achteren schuiven of inklappen!” Aan het einde van de testrit zijn alle gezinsleden enthousiast. “De nieuwe Opel Meriva ziet er aan de buitenkant compact uit, maar biedt behoorlijk veel binnenruimte. Bovendien is hij mooi en door alle Flex-systemen uiterst praktisch!” Kortom: een ideale gezinsauto met intelligente innovaties voor een betaalbare prijs!


Bekijk de foto's

17-9-2010 13:31 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk